Asiakas­tarinoitamme

Palautteita valmennuk­sistamme

”En tiennyt mitä odottaa valmennukselta, mutta kaipasin rohkeutta, ja tiedän että sitä kaipaa myös organisaatiomme. Tarvitsemme rohkeutta siihen, että uskallamme rikkoa rajoja ja tehdä virheitä ja erityisesti siihen, että uskallamme olla aitoja haavoittuvaisia omia itsejämme. Nyt valmennuksen jälkeen olen varma, että jotta saavutetaan rohkeus tehdä, on ensin oltava aito ja haavoittuvainen. Vain siten syntyy luottamus ja joukkuehenki. Itse sain enemmän kuin toivoin, mistä olen kiitollinen Sitomolle & erityisesti vielä loistavalle ryhmälle.”

– Palaute Brave New Leader -valmennuksesta.

”Valmennus vahvisti monia ajatuksia rohkeudesta ja aitoudesta, joita olen pohtinut vuosien varrella varmistaakseni, olenko oikealla polulla. Liian usein sitä ei ole uskaltanut kohdata jotakin asiaa, koska on pelännyt epäonnistuvansa ja joutuvansa epämiellyttävään tilanteeseen. On pelännyt häpeää.

Valmennuksessa sain vahvistusta sille, että vain olemalla aito, haavoittuvainen ja rehellinen voi saavuttaa tiimin todellisen luottamuksen. Se taas näkyy päivittäisessä elämässä vahvasti ja lisää kollektiivista rohkeutta. Iso kiitos Sitomolle ja mahtavalle ryhmälle jonka voima oli 110% läsnä kokoajan.”

– Palaute Brave New Leader -valmennuksesta.

“Konsulttien ja valmentajienkin pitää ravistella omia ajatuksia ja taitoja. Meidän kriittinen porukkamme arvosti Sitomon valmennuspäivän konkreettista otetta asioihin – ja kaiken lisäksi oli vielä hauskaakin”

– Palaute Turvallinen yhteys -palautevalmennuksesta.

Mukana maailman parhaiden asiakkaiden muutosmatkalla

Hypätäänkö yhdessä organisaationne uuteen aikaan?

Jutellaan lisää! Ota meihin yhteyttä klikkaamalla alta.