Asiakas­tarinoita

Nopea kasvu havahdutti johtajuuden kehittämiseen

Asiakastarinoita

BUMA-Teamin ja Sitomon yhteistyö starttasi kesällä 2019. BUMA-Teamin nopea kasvu havahdutti johtajuuden kehittämisen tarpeeseen. Henkilöstömäärän lisääntyessä haluttiin varmistaa hyvä työntekijäkokemus varmistamalla esimiestyön korkea laatu ja yhtenäisyys. Samalla haluttiin sitoa asiantuntijatiimimme entistäkin tiiviimmäksi nipuksi, jossa jokainen kannattelee toista, kuuntelee ja ymmärtää.
 
Vuonna 1994 perustettu BUMA-Team on isännöinnin, taloushallinnon ja asumisen kokenut asiantuntija. BUMA-Team on kasvanut yhdeksi alan suurimmista yrityksistä Rannikko-Pohjanmaalla. BUMA-Team toimii aina paikallisesti lähellä asiakasta ja tarjoaa palveluitaan koko Pohjanmaan alueella. Kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi jatkossakin BUMA-Team haluaa kehittää myös johtamistaan ja esimiestyötä etupainoisesti vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia.
 
On ollut sopivan haastavaa ja todella inspiroivaa työskennellä Sitomon ammattilaisten kanssa. Yhteistyössä olemme luoneet johtajuudelle selkeät ja yhdessä ymmärretyt suuntaviivat eli ns. BUMA-Teamin johtajuuden koodiston, jonka pohjalta olemme kehittäneet arjen käytänteitä vastaamaan henkilöstön tarpeita; tähtäimessä entistäkin parempi henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys. 
 
On ollut sopivan haastavaa ja todella inspiroivaa työskennellä Sitomon ammattilaisten kanssa.
Sitomon monipuolinen liiketoimintaymmärrys ja johtamisosaaminen on ohjannut ja ohjaa meitä nopeasti kehittämisen- ja jopa henkilökohtaisen kasvun tielle. Yhteistyömme todellakin jatkuu edelleen.
 
 Janne Ala, toimitusjohtaja, BUMA-Team
Jaa kirjoitus: