Asiakas­tarinoita

Jari Lepistö
Toimitusjohtaja, Image Wear

Rohkeaa organisaatiota rakentamassa Image Wearilla

Asiakastarinoita

Jari Lepistö
Toimitusjohtaja, Image Wear

Image Wearin tavoite on rakentaa rohkea organisaatio – organisaatio, jonka nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä vahva yhteinen johtajuus ja kulttuuri ovat menestyksen kulmakiviä. Matkalla kohti rohkeaa organisaatiota Sitomo on vahvistanut Image Wearin yhteistyötä ja johtamista organisaation jokaisella tasolla. Matka kohti rohkeaa organisaatiota on koostunut kolmesta konkreettisesta askeleesta:  

  1. Johtoryhmän samansuuntaisen johtamisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. 
  2. Johtajien ja esihenkilöiden hyvän johtamiskulttuurin vahvistaminen 
  3. Keinot toimia rohkeasti sekä tavoitekulttuurin mukaisesti jokaisella organisaatiotasolla. 

“Luottamuksellisuus ja joustavuus on yhteistyössämme ollut erinomaista. Olen kiitollinen Sannan sitoutumisesta viedä meitä yhteisönä kohti päämääräämme. Jatkamme ilolla yhteistyötä.” – Jari Lepistö, toimitusjohtaja, Image Wear

Kulttuurimuutoksen aikana on toteutettu erilaisia valmennuksia, työpajoja sekä webinaareja tukemaan rohkean organisaation kehittymisessä. Muutosmatkan aikana Sitomon valmentaja Sanna Miettinen on seurannut yksilöiden ja yhteisön kehitystä sekä havaintojen pohjalta juoksuttanut yhteistyötä tavoitetta kohti. 

Sitomon Sanna Miettinen on taitava valmentaja. Valmennusmatkan aikana valmennuksen sisältöä on muutettu jatkuvasti tilanteen ja tarpeen mukaan. Sanna on ottanut hienosti kantaa valmennuksen sisältöihin, niin että ne palvelisivat Image Wearilaisia parhaalla mahdollisella tavalla”, toteaa Image Wearin toimitusjohtaja Jari Lepistö tyytyväisenä ja jatkaa, “Sanna on menestyksekkäästi vienyt meillä rohkea organisaatio-teemaa eteenpäin”. 

 Sitomo jatkaa Image Wearilla kulttuurityötä kohti rohkeaa organisaatiota ja tällä hetkellä toteutamme johtajien 360-arviointeja. 
“Luottamuksellisuus ja joustavuus on yhteistyössämme ollut erinomaista. Olen kiitollinen Sannan sitoutumisesta viedä meitä yhteisönä kohti päämääräämme. Jatkamme ilolla yhteistyötä”, toteaa Lepistö tyytyväisenä.  

Jaa kirjoitus: