Asiakas­tarinoita

Valmennusta muutosohjelman käytäntöön viemisen tueksi

Asiakastarinoita

Lyreco Finland Oy on yksi Suomen johtavista työpaikka- ja toimistotarvikkeiden toimittajista yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen liikevaihto on 59,3 milj. € (2018) ja se työllistää noin 180 henkilöä. Parhaillaan yritys elää isoa muutosvaihetta ja organisaatiossa on käynnissä useita samanaikaisia kehityshankkeita. 

Meillä oli tarve saada muutosvalmennusta 15 hengen tehokkaalle asiakaspalvelutiimille. Lyrecossa on käynnissä laaja muutosohjelma eikä vähiten digitalisoituvan maailman takia; työkaluihimme tulee perustavaa laatua olevia uudistuksia ja haluamme, että kaikki pysyvät muutoksen rattaiden kyydissä, aspan työ kun tulee vääjäämättä muuttumaan ja kehittymään, kertoo Maarit Tuomi, Lyreco Oy:stä.  

Sitomo on meille entuudestaan tuttu valmennuskumppani muutamien vuosien takaa, jonka valmennukset ovat jättäneet henkilöstöön positiivisen muistijäljen. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja olemme voineet mm. hienosäätää valmennuksia juuri tiimin tarpeita vastaavaksi, kiteyttää Maarit.

Ulkopuolinen valmentaja sopivasti ”pöllyttää pääkoppaamme” ja saa miettimään asioita uusista näkökulmista. Meitä Sitomon valmennukset ovat auttaneet hyvinkin paljon.

Ulkopuolinen valmentaja sopivasti ”pöllyttää pääkoppaamme” ja saa miettimään asioita uusista näkökulmista.Meitä Sitomon valmennukset ovat auttaneet hyvinkin paljon; tiimihenkemme on harvinaisen avoin ja reilu, haastavatkin asiat osataan ottaa esille rakentavasti. Ensimmäisessä valmennuksessa puhuimme ”timanttisesta tiimistä” ja luottamuksesta, joka on kaiken ydin. Tämä tiimi sai aikanaan hyvät työkalut, joilla on yhdessä rakennettu reilu ja hyvällä yhteishengellä toimiva joukkue. Ei ole mitenkään itsestään selvyys että hektisessä työssä olevat tiimiläiset ovat näinkin hyvällä yhteishengellä varustettuja ja puskevat läpi tiukemmistakin tilanteista – yhdessä. Luotamme että jatkossakin Sitomolaiset osaavat omalta osaltaan auttaa meitä eteenpäin, kertoo Maarit.  

#maailmanparhaatasiakkaat 

Tutustu myös muihin asiakkaiden muutostarinoihin. 

SITOMO I ”Designing strong & resilient organizations”

 

Jaa kirjoitus: