Oppaat

TYÖKIRJA
Rohkea organisaatio – psykologisesti turvallisen työyhteisön työkirja

Tästä työkirjasta löydät viisi arkeen vietävää toiminnallista harjoitusta, joiden avulla voitte tiiminä edistää psykologisen turvallisuuden kokemusta.

”Ihminen pystyy parhaimpaansa flow tilassa eikä flown syntyminen ole mahdollista tiimityössä ilman psykologista turvallisuutta. Siksi on kriittistä rakentaa ensin psykologinen turvallisuus, minkä jälkeen esimiehenä tukea, innostaa ja poistaa esteitä.”

– Ilari Lipsonen, HR Business Partner, Also Group

Muutosjohtajan käsikirja – Monologista dialogiksi

Käsikirja piirtää oikeiden yritysesimerkkien avulla kuvan murroksessa olevasta johtajuudesta ja antaa työkalut, joilla liiketoiminnan tulosta ja sitä yhdessä tekeviä ihmisiä johdetaan tuloksellisesti.

“Tämä kannattaa ehdottomasti käydä lataamassa itselleen ja työyhteisöön. Käsikirja on pullollaan kullanarvoisia ohjeita ja näkökulmia esimies- ja johtavassa asemassa työskenteleville, mutta on tosi hyödyllistä luettavaa ihan kenelle tahansa.”

“Allekirjoitan ja suosittelen luettavaksi vaikkei johto-tai esimiestehtävissä olisikaan.”

– Kommentteja muutosjohtajan käsikirjan lukeneilta

5 tähden valmennuskumppani – Ostajan opas oikean valmennuskumppanin valintaan

Valmennus on muutoksen vauhdittaja ja sen avulla ihmiset löytävät motivaation uuden edessä. Oppaamme kertoo miten valmennusta hyödynnetään muutosten läpivientiin.

“Opas antoi loistavia vinkkejä siihen, miten valmennuskokonaisuuden hankissa kannattaa ottaa huomioon.”

“Oivalsin miten tärkeässä roolissa meidän johdon sitoutuminen on. Tarvitaan pysähtymistä, aikaa & yhdessä reflektointia.”

– Kommentteja 5 tähden valmennuskumppani -oppaan lukeneilta

Sisäisen viestinnän soihtu – Opas läpinäkyvään johtajuuteen

Tulevaisuuden kilpailukyvyn kannalta on entistä tärkeämpää, että koko henkilöstö jakaa yhteisen tarinan ja on tietoinen yrityksen suuntaviivoista, tavoitteista ja tarkoituksesta.

Saitko oppaistamme ideoita, joita haluat lähteä toteuttamaan kanssamme?