Oppaat

Työilmapiiri & tiimin yhteistyö – opas hankalien tilanteiden kohtaamiseen tiimeissä

Opas on kirjoitettu sinulle, joka työssäsi kohtaat hankalia ja jopa konfliktoituneita tilanteita tiimeissä.

Rohkean tiimin käsikirja – opas oppivan tiimin rakentamiseen

Opas on kirjoitettu sinulle, joka etsit keinoja edistää tiimien keskinäistä oppimista sekä kykyä kehittää omaa toimintaansa.

Help – Opas esihenkilöille

Opas on tarkoitettu sinulle, joka haluat työssäsi tunnistaa varhaisia riskejä työhyvinvoinnin heikkenemiselle sekä saada keinoja, joilla tukea tiimisi työkykyä.

Rohkea organisaatio – opas rohkeaan johtajuuteen

Opas on tarkoitettu sinulle, joka haluat rohkeasti johtaa organisaatiosi ja tiimisi menestykseen koko ajan monimutkaisemmassa toimintaympäristössä rohkealla, ihmislähtöisellä sekä uudistumiskykyä ruokkivalla johtajuudella.

OPAS
Rohkea organisaatio – opas psykologisesti turvalliseen työyhteisöön

Opi testaamaan tiimisi psykologista turvallisuutta oppaamme avulla. Pääset lisäksi testaamaan asenteesi psykologisen turvallisuuden luojana.

TYÖKIRJA
Rohkea organisaatio – psykologisesti turvallisen työyhteisön työkirja

Tästä työkirjasta löydät viisi arkeen vietävää toiminnallista harjoitusta, joiden avulla voitte tiiminä edistää psykologisen turvallisuuden kokemusta.

”Ihminen pystyy parhaimpaansa flow tilassa eikä flown syntyminen ole mahdollista tiimityössä ilman psykologista turvallisuutta. Siksi on kriittistä rakentaa ensin psykologinen turvallisuus, minkä jälkeen esimiehenä tukea, innostaa ja poistaa esteitä.”

– Ilari Lipsonen, HR Business Partner, Also Group

Modernin palautekulttuurin kehittäjän opas

Saat oppaasta tukea ja käytännön vinkkejä, joiden avulla onnistutte sydänlähtöisessä dialogissa rohkean palautemindsetin rakentamisessa.

Muutosjohtajan käsikirja – Monologista dialogiksi

Käsikirja piirtää oikeiden yritysesimerkkien avulla kuvan murroksessa olevasta johtajuudesta ja antaa työkalut, joilla liiketoiminnan tulosta ja sitä yhdessä tekeviä ihmisiä johdetaan tuloksellisesti.

”Tämä kannattaa ehdottomasti käydä lataamassa itselleen ja työyhteisöön. Käsikirja on pullollaan kullanarvoisia ohjeita ja näkökulmia esimies- ja johtavassa asemassa työskenteleville, mutta on tosi hyödyllistä luettavaa ihan kenelle tahansa.”

”Allekirjoitan ja suosittelen luettavaksi vaikkei johto-tai esimiestehtävissä olisikaan.”

– Kommentteja muutosjohtajan käsikirjan lukeneilta

Saitko oppaistamme ideoita, joita haluat lähteä toteuttamaan kanssamme?