Asiakas­tarinoita

Brave New Leader – se minusta kuoriutui

Asiakastarinoita

Brave new leader – se minusta kuoriutui

Ilmoittauduin Brave New Leader™ valmennukseen heti, kun ensimmäiset mainokset siitä nousivat somefiidiini. Jännityksen sekaisin tuntein odotin valmennuksen alkua. Uteliaana uuden oppimisesta saavuin paikalle. Kokemukseni kasvuyrityksen liiketoimintajohtajana antoi hyvän pohjan valmennukselle.

Brave new Leader oli hämmentävän keskusteleva. Monissa valmennuksissa olen ollut ja aika usein keskustelevuus on jäänyt vain alkulupaukseksi. Brave new Leader otti tässäkin harppauksen rohkeaan suuntaan.

Johtajana keskustelukumppaneista on usein pula. Viiltävillä analyyseillä ja rohkeilla avauksilla päivistä muodostui kokonaisuus, joka johdatti meidät häpeästä arvoihin, arvoista epäonnistumisiin ja epäonnistumisista rohkeuteen yrittää aina vain uudelleen, vaikka rähmällään on jo käyty.

Viiltävillä analyyseillä ja rohkeilla avauksilla päivistä muodostui kokonaisuus, joka johdatti meidät häpeästä arvoihin, arvoista epäonnistumisiin ja epäonnistumisista rohkeuteen yrittää aina vain uudelleen, vaikka rähmällään on jo käyty.

Valmennus on ennen muuta asenteen muutos. Utelias asenne ihmisiä, heidän osaamistaan ja ennen muuta heidän tunteitaan kohtaan. Ymmärrys siitä, että rohkeus usein puuttuu, koska emme uskalla vuorovaikutusilmastossa ottaa vastaan toisen ihmisen negatiivisia, eikä aina positiivisiakaan tunteita. Juuri tunteiden vastaanottamisen taito on se taito, jota valmennuksen jälkeen olen harjoitellut ja siihen haluan huomioni kiinnittää.

Minulle valmennus tarkoitti myös rohkeutta ottaa loikka uutta elämää kohti. Uskon, että elämäni muuttui valmennuksen myötä peruttamattomasti. Jos kysyt, sainko jotakin konkreettista. Sain. Otteen omasta elämästä ja rohkeuden rakentaa ihmisläheistä johtamisen kulttuuria, jossa rohkeasti uskalletaan tarttua epäkohtiin, pyritään toiminnassa johdonmukaisuuteen, avoimuuteen ja selkeyteen, sekä otetaan ihmisten tunteet vastaan pelotta. Minusta se on aika suurta, ja todella konkreettista.

Henna Väätäinen 

Katso tulevat  Brave New Leader™ valmennusten aikataulu ja uskalla mukaan! 

 

Jaa kirjoitus: