Asiakas­tarinoita

Markkinointiviestintä­toimisto Propagandassa investoidaan sujuvaan kommunikaatioon

Asiakastarinoita

Meillä työskentelee Tampereella ja Seinäjoella yhteensä lähes 50 alan ammattilaista toteuttaen muistettavia markkinointitekoja, mieleenpainuvaa mainontaa, vaikuttavaa viestintää, kestävää brändäystä, tehokasta digimarkkinointia ja oivaltavaa oppimista. Niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Haluamme olla paitsi älyttömän haluttu kumppani, myös mielettömän mahtava työpaikka. Ja olemme myös valmiit satsaamaan siihen, kuvailee Markkinointiviestintätoimisto Propagandan toimitusjohtaja, Samuli Korhonen.

Me Propagandalla haluamme kehittää johtamistamme sekä rakentaa yrityksemme vastuunjakamisen ja -ottamisen kulttuuria. Halusimme vahvistaa meille tärkeän arvon eli kommunikaation toteutumista yrityksemme jokaisessa sopukassa.

Sitomo on meille rakas ja läheinen yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme kuluneiden vuosien aikana sparranneet toimintaamme. Heiltä löytyi meille sopiva tapa lähestyä asiaa.

Sitomon kanssa yhteistyössä saamme vahvistusta tahtotilaamme, jolla viemme yritystämme kohti tulevaisuutta. Yhteistyömme uloittuu aina johtoryhmätasolta koko henkilöstölle. Heidän avullaan löydämme tapoja keskustella yhdessä ja haastaa toisiamme ajattelemaan. Olemme oppineet tunnistamaan omat mahdollisuutemme vaikuttaa toimintatapoihimme ja kulttuuriimme.

Ninan karismaattinen ja heittäytymiskykyinen olemus on juuri oikea meidän porukallemme. Nina osaa kysyä ja härnätä meitä ajattelemaan asioita hieman eri kulmasta ja avata keskustelun uusille urille.

Yhdessä toteutettu valmennuskokonaisuus oli vuoden kestävä hanke. Yhteistyössämme liikutaan niin strategisella tasolla kuin rakenteellisella tasolla ja aina ihmiset mukaan ottaen Nykytilanalyysin jälkeen kokonaisuus suuntaa katseet tulevaan. Yhteistyöstämme koostuu johtoryhmälle suunnatuista työpajoista, koko henkilöstön osallistuvista työpajoista. Työpajojen välillä aktivointiin hyödynnetään digitaalisia palveluita kuten videoita sekä harjoitustehtäviä.

Innostuitko? Kuulisimme tosi mielellämme lisää tilanteestasi. Voit soittaa tai laittaa viestiä meille.

Nina Rinne, Toimitusjohtaja ja perustaja. Nina.Rinne@sitomo.fi, puh, 040 0784227

 

Jaa kirjoitus: