Asiakas­tarinoita

VABE Oy: betonialan paras työpaikka syntyy luottamusta, turvallisuutta ja laatua parantamalla

Asiakastarinoita

VABEn tavoitteena on olla betonialan paras työpaikka ja olla asiakkailleen kasvollinen, joustava ja kustannustehokas kumppani.

VABEn tahtotila on saavuttaa se panostamalla henkilöstön kokemaan luottamukseen ja turvallisuuteen sekä laatuun siten, että toiminta on asiakaslähtöistä.

Yhdeksi tärkeimmistä tekijöistä joilla yrityksen tahtotila saavutetaan liittyy VaBelaisten mukaan johtajuuden kehittämiseen. Sitomon ja VaBen yhteistyö starttasi talvella 2018. Yhteistyö käynnistyi nykytilan ymmärryksen lisäämisellä ja on kulkenut kahden vuoden aikana johtajuuden painopistealueiden tunnistamisesta, taitovalmennuksista pienryhmien työnohjaukseen sekä johtoryhmän sparraukseen.

”Sitomo on kyennyt valmentamaan johtajuuttamme osallistujien lähtötasot ja liiketoimintamme erityspiirteet huomioiden ja  olemme myös saaneet hyvät perusedellytykset toimia esimiestyössä. Lisäksi koko toimihenkilöryhmän keskinäinen luottamus ja vuorovaikutus on noussut uudelle tasolle” , toimitusjohtaja Markus Lehtinen toteaa. 

Tutustu myös muiden asiakkaidemme muutostarinoihin täällä. 

SITOMO Designing strong & resilient organizations 

#maailmanparhaatasiakkaat #1000rohkeaajohtajaa

Jaa kirjoitus: