Asiakas­tarinoita

Sitomo kumppanina valmentamassa Molok Oy:n esihenkilöille modernin johtamisen taitoja

Asiakastarinoita

Pirkanmaalainen Molok Oy on jätehuollon edelläkävijä, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja miljoonille ihmisille ympäri maailman.Yrityksen ratkaisut mahdollistavat sen, että jokainen meistä voi huolehtia ympäristöstään turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Molok ja Sitomo ovat tehneet vuoden 2018- 2019 aikana valmennusyhteistyötä, joka  käynnistyi tilanteesta, jossa Molok kaipasi tukea esihenkilötyön kehittämiseen.

”Meillä Molok Oy:ssä on tapahtunut organisaatiossa pienen ajan sisällä paljon muutoksia; Vaaka Partners tuli omistajaksi loppuvuodesta 2016, minkä jälkeen toimintoja ja toimintatapoja on tehostettu”, kertoo Saritta Duhamel Molok Oy:stä, ja jatkaa, ”meille on näiden muutosten myötä tullut monta uutta esimiestä, osa heistä on kokonaan uusia organisaatiossa. Lähtötilanteemme ennen valmennusta oli se, että esimiehillämme oli keskenään erilainen tausta ja kokemus esimiestyöstä. Tahtotilamme oli Sitomon toteuttaman valmennuksen tuella tasalaatuistaa esimiestyötä ja saada kaikki esimiehet johtamaan tiimiään samojen periaatteiden mukaisesti.”

Lähes vuoden mittainen esimiesten valmennus sujui erinomaisesti ja auttoi meitä kehittymään ja kasvamaan yhdessä esimiehinä ja johtajina. ”Olemme todella tyytyväisiä Ninaan valmentajana ja tuloksiin, joita saimme hänen johdollaan aikaan. Ninan innostava tarttuminen asioihin, vakuuttava esiintyminen ja loistava pelisilmä ryhmän ohjaamiseen tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen”, kertoo Saritta ja jatkaa, ”Tuntui ihan siltä, että valmentajana Nina tiesi jo puolesta lauseesta mitä tarkoitimme ja osasi tarttua aina oikeisiin asioihin. Hän myös osasi antaa meidän sopivassa määrin keskustella ja jakaa kokemuksiamme johtamisen teemoista, mutta piti samalla myös jämäkästi huolta, että etenimme koko ajan syvemmälle.”

Olemme todella tyytyväisiä Ninaan valmentajana ja tuloksiin, joita saimme hänen johdollaan aikaan. Ninan innostava tarttuminen asioihin, vakuuttava esiintyminen ja loistava pelisilmä ryhmän ohjaamiseen tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen.

”Saimme valmennuksesta heti arkeen vietäviä käytäntöjä ja nyt kun koko valmennus on kokonaisuudessaan pidetty, uskomme että saamme myös isommat opit kanavoitua suoraan käytäntöön ja osaksi entistäkin parempaa esihenkilötyötä Molok Oy:ssä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.”
-Saritta Duhamel, Molok Oy. 

Tutustu myös muihin asiakkaidemme muutostarinoihin täällä. 

#maailmanparhaatasiakkaat #täyttätyöelämää

SITOMO I Designing strong & resilient organization 

 

Jaa kirjoitus: