Sitomo Lead – Johtajuuden ja kulttuurin kehittäminen

Kaikki alkaa rohkeudesta

Autamme strategian toimeenpanossa ja valmennamme johtajuutta. Fasilitoimme kehitystä ja olemme kumppani kulttuurin muutosmatkalla. Mittaamme organisaation psykologisen turvallisuuden tilan. Autamme tekemään muutoksesta totta.

Miksi Sitomo Lead?

Sitomo Lead sopii tilanteeseen, jossa tunnistatte tarvittavat tulevaisuuden rakennuspalikat ja mindsetin sekä haluatte auttaa ihmisiänne ottamaan haltuun tarvittavat uudet taidot. Yhteistyömme tuloksena syntyy sekä uudenlaista ajattelua että tekemistä. Lisäksi ihmisten joustavuus ja asenne muutosta kohtaan kehittyvät.

Sitomo Lead-palvelun vaikutus

Yhtistyön tavoitteena on tuoda työyhteisöihin psykologista turvallisuutta sekä organisaation rohkeutta, joita kehittämällä varmistetaan:

  • Kilpailukykyä ja tuottavuutta
  • Innovointia ja osaamisen jakamista
  • Yhteistyötä ja hyvinvointia.

Psykologisesti turvalliset yhteisöt ovat tutkitusti tuottavampia ja ihmiset voivat niissä paremmin.

Kenelle Sitomo Lead on tarkoitettu?

Sitomo Lead sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa organisaation psykologisesti turvallista kulttuuria ja luoda uusia tekemisen tapoja sekä rohkeaa, kannustavaa johtajuutta.

Uudistuvan johtajuuden painopiste on ihmisten kasvun mahdollistamisessa ja sitä kautta liiketoiminnan tuloksen parantamisessa.

Tarjoamme Sitomo Lead-palvelua kolmessa kokoluokassa; S, M sekä L. Ota rohkesti yhteyttä ja valitaan yhdessä tilannettanne parhaiten palveleva kokonaisuus!

/

S – Muutosbuusti

Lähtötilanteenne: teillä on jo johtajuuden ja kulttuurin kulmakivet määriteltynä sekä niiden toteuttamiseen tarvittavat taidot ja tekemiset tiedossa, johtoryhmän toiminta on laadukasta ja yhteisesti sovitun suunnan mukaista.

Mitä teemme:

  • Autamme mindsetin muutoksessa
  • valmennamme johdolle, esihenkilöille ja työntekijöille tulevaisuuden taitoja,
  • Sparraamme muutoksen todeksi elämistä
  • Mittaamme vaikuttavuutta

+

M – Johtajuuden ja kulttuurin muutosmatka

Lähtötilanteenne: teillä on strategia kiteytettynä, mutta sen mukainen johtajuus tai kulttuuri määrittelemättä

Mitä teemme:

  • Tuemme strategian mukaisen johtajuuden tai kulttuurin määrittelyä sekä nykytilan tunnistamista, autamme luomaan polun tulevaisuuteen
  • Tuemme johtoryhmän samansuuntaisesti johtamista, autamme mindsetin muutoksessa, valmennamme esihenkilöille sovitun johtajuuden mukaisia taitoja ja ruokimme työntekijöiden ymmärryksen vahvistumista muutoksesta eri menetelmin
  • Mittaamme vaikuttavuutta

0

L – Muutoksen makeover

Lähtötilanteenne: Tarvitsette kokonaisvaltaista muutoksen kumppanuutta. Räätälöidään yhdessä teille paras mahdollinen kokonaisuus!

Kysy lisää!

Nina Rinne
Puh. 0400 784 227
nina.rinne@sitomo.fi

Safety Steps

Mittaus Analyysi Purkutyöpaja

Safety Steps™ on ainutlaatuinen uuden ajan palvelu, jossa yhdistyvät organisaation psykologisen turvallisuuden mittaaminen ja kehittäminen. Palvelu tekee näkyväksi vallitsevan nykytilanteen ja kehityskohdat, joihin tarttumalla varmistetaan tiimien tuottavuus, toimiva yhteistyö sekä organisaation kehittymiskyvykkyys. Safety Steps-palvelua voidaan käyttää osana kulttuurin kehittämistä ja muutoksen näkyväksi tekemistä.

Tavoite

Safety Steps mittaa organisaation psykologisen turvallisuuden tason selä tuo näkyväksi organisaatiossa niitä asioita, joita ei mahdollisesti muuten tunnistettaisi tai osattaisi sanoittaa. Psykologinen turvallisuus lisää avoimuutta ja yhteistyötä, mikä johtaa lopulta tehokkaampaan toimintaan, sitoutuneempiin työntekijöihin ja parempaan tulokseen.

Tarkoitus

Palvelu on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat uudistua, kehittää innovaatiokyvykkyyttään sekä vahvistaa sisäistä yhteispeliä.

Toteutus

Safety Steps lähtee liikkeelle asiakkaan nykytilasta. Standardoidun palvelun avulla saavutamme näkyviä tuloksia ja autamme organisaation muutosmatkan seuraavissa askeleissa.

Tausta

Sitomon muutoksen valmentajilla on pitkä kokemus liike-elämästä, johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä Sitomo Lead sekä Safety Steps™ voisi tuoda organisaatioonne? Jätä rohkeasti yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Kyllä kiitos, haluan kuulla lisää!

Sitomoon luottavat myös:

”Kulttuurin muutos vaatii henkilöstöltämme kokonaisvaltaista ajattelutavan muutosta siiloissa toimimisesta yhtenä ALSOna toimimiseen.

Parasta Sitomon kanssa työskentelyssä on ollut avoin dialogi, ja että asioita tehdään yhdessä. Emme ostakaan Sitomolta valmennuksia, ostamme kumppanuutta. Kumppanuus vaatii kuuntelua molemmin puolin.”

Ilari Lipsonen, HR Business Partner, ALSO Finland Oy

Rohkea johtajuus syntyy yhdessä. Soita ja kysy lisää!

Sitouttajat auttavat saavuttamaan johtajuuden ja ihmisten kasvun.