Asiakas­tarinoita

Eva Kuikka
Toimialapäällikkö, Rakennus

Sitoutuneet tiimiläiset vahvistavat WorkPowerin kasvutavoitteita

Asiakastarinoita

Eva Kuikka
Toimialapäällikkö, Rakennus

Vauhdilla kasvavat ja tulostavoitteelliset kunnianhimoiset yritykset tarvitsevat usein inhimillistä tukea onnistuakseen. Nopea kasvu edellyttää esihenkilöiltä ja tiimeiltä nopeaa sopeutumista. Silloin on paikallaan hälyttää apuun vahvalla ammattitaidolla varustetut Sitouttajat – niin hoksattiin tehdä WorkPowerilla.
Tämä asiakastarina on kirjoitettu WorkPowerin toimialapäällikkö Eva Kuikan haastattelun pohjalta.

Nopeasti kasvava WorkPower havaitsi tiimissään kasvukipuja, joihin tarvittiin toimivia ratkaisuja. Kasvukivut ovat yleisiä muutosten äärellä ja hoitamattomina ne voivat uhata yrityksen menestystä. Sitouttajat Maikku Siren ja Sanna Miettinen paneutuivat CoUp™-yhteistyöpalvelussa WorkPowerin tiimin sisäisen turvallisuuden sekä esihenkilötyön äärelle ja purkivat muutosten aikaansaamia solmuja.

CoUp™-prosessi rakentui yksilöhaastattelujen purkutilanteiden ja keskustelujen ympärille. Laajan kokemuksen omaavat Sanna ja Maikku valmensivat tiimiä inhimillisellä ja osaavalla otteella. Sitouttajat hahmottivat kipukohdat realistisesti, sekä vahvistivat työmenetelmissään tiimin turvallisuutta ja dialogia. Näin taattiin luottamukselle ihanteellinen kasvuympäristö. Samalla luotiin uutta, reilua ja psykologisesti turvallista työkulttuuria – kulttuuria, joka mahdollistaa myös ennätystulokset.

Sannan ja Maikun monipuolinen osaaminen mahdollisti tiimin psykologisen turvallisuuden ja yhteisen dialogin vahvistumisen, joka näkyi myös tuloksissa.

CoUp™-palvelussa tiimiläiset ja esihenkilöt tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi. Yhteistyössä WorkPowerin kanssa oli keskeistä muodostaa turvallinen ja kannatteleva silta esihenkilöiden ja tiimien välille. Sannan ja Maikun monipuolinen osaaminen mahdollisti tiimin psykologisen turvallisuuden ja yhteisen dialogin vahvistumisen, joka näkyi myös tuloksissa.

Havaitsetko tiimissäsi kasvukipuja, jotka uhkaavat menestystä? Varaa aika puolen tunnin tapaamiseen, jossa käydään läpi organisaationne tilanne. Tapaamisessa käydyn keskustelun pohjalta arvioimme tilanteen ja laadimme jatkosuunnitelman. Tapaaminen on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Jaa kirjoitus: