Meistä

Muutos toimintaympäristössä, omistajien kasvaneissa odotuksissa, teknologiassa, asiakkaiden käyttäytymisessä, työntekijöiden odotuksissa ja tiimien tavassa tehdä töitä yhdessä, haastaa meitä omaksumaan uusia taitoja. Ja Sitomon ydinosaamista on lisätä ihmisiin ja organisaatioihin muutoskykyä.

Jo lähes 10 vuoden ajan olemme olleet mukana muotoilemassa satojen asiakkaiden muutoskykyä. Olemme kehittäneet mm. johtoryhmien työtä, esimiesten taitoja, organisaation jaettua johtajuutta sekä kasvuviestintää. Täyttä työelämää on siis omakohtaisesti koettu ja eletty suurella sydämellä sekä pienissä, että isoissa organisaatioissa ja niin julkisella kun yksityiselläkin sektorilla – ja myös ulkomaita myöten. Meissä yhdistyy muotoiluajattelu,  valmennuskokemus  ja muutosviestinnän osaaminen ja yhdistämme numero – ja ihmisymmärryksen vaikuttavuutta rakentavalla tavalla. Vahva liiketoimintaosaaminen ja kokemus eri toimialojen johto – kehitys- ja asiantuntijatehtävistä luo vankan substanssipohjan kaikelle mitä Sitomossa teemme.

Joka tuntee ihmisen, tietää. Joka tuntee itsensä, on valaistunut.

– Kiinalainen filosofi, Laotse

Nina Rinne

CEO & Founder, Business Design

Nina on asiakaskokemuksen, yrityskulttuurin muotoilun sekä valmennuksen ammattilainen. Hänellä on vuosien kokemus asiakaslähtöisten kulttuurien rakentamisesta ja muutoshankkeiden onnistuneista läpivienneistä.

Nina on ollut starttaamassa kymmeniä menestyneitä yrityksiä ja myyntiorganisaatioita ja hänessä on yhdistelmä strategisen tason liiketoimintaosaajaa miksattuna organisaatio- ja ihmisymmärryksellä.

#walkthetalk

Tällä hetkellä Nina kehittää itseään tulevaisuuden tutkimus- sekä liiketoimintamuotoilutaitoja opiskelemalla.

Puh. 0400 784 227
nina.rinne@sitomo.fi
LinkedIn

“Nina on ilmiömäinen valmentaja. Hänellä on äärettömän hyvä kyky saada ihmiset katsomaan asioita eri näkökulmista. Nina on uskomaton kyky virittyä ihmisten taajuksille sekä innostavasti rakentaa ihmisten välille luottamusta ja yhteistä ymmärrystä muutoksen mahdollisuuksista.” 

– Nina Lehtinen, Lempäälän sivistysjohtaja

Sanna Miettinen

Työyhteisöjen ja johdon valmentaja/konsultti

Ihmisläheinen Sanna on organisaatiokäyttäytymisen moniosaaja sekä Sitomon timanttinen vahvistus valmentamisen syväosaamisensa ansiosta. Sanna tuo Sitomoon arvokasta osaamista työyhteisöjen ja psykologisesti turvallisten kulttuurien kehittämisen tueksi.

#walkthetalk

Sannassa yhdistyy vahva kokemus, ilmiömäinen kiteyttämisen taito sekä laaja-alainen ymmärrys työelämän ja organisaatioiden arjesta.

Puh. 0400 412 021
sanna.miettinen@sitomo.fi
LinkedIn

“Sanna lunasti kadoksissa olleen luottamuksen tämän alan konsultteihin heti ensitapaamisella.”

Kristiina Aatsinki

Business Designer

Kristiina on yrittäjätaustainen kansainvälisen kaupan ja kulttuurin ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakasymmärrys, kuunteleminen sekä yhteistyötaidot. Hän näkee asioissa aina itseään laajemman kokonaiskuvan. Kristiina on harvinainen yhdistelmä operatiivista osaamista, luovuutta ja strategiatajua.

#walkthetalk

Kristiinan reaktionopeus, ihmistaidot ja luova kriisinhallintakyky tekevät hänestä korvaamattoman rinnalla kulkijan työelämän intensiivisissä kehitysprosesseissa. Hän innostaa ihmiset ympärillään visioimaan ja tekee väsymättä visioista totta.

Puh. 040 733 2154
kristiina.aatsinki@sitomo.fi
LinkedIn

Erika Kahilainen

Executive, Marketing & Customer Work Coordinator

Erika on luova ja vuorovaikutteinen markkinoinnin sekä asiakaskohtaamisten ammattilainen, joka on mukana sitouttajien arjessa assistentin roolissa.

Erika on luontainen ongelmanratkoja ja organisoija, joka pitää Sitomon langat visusti käsissään. Assaroinnin lisäksi Erika on mukana Sitomon markkinoinnissa sekä antaa tukensa hallinnolle ja asiakastyölle.

#walkthetalk

Erika on koulutukseltaan markkinoinnin moniosaaja, joka pitkän linjan somemarkkinoinnin ammattilaisena kehittää jatkuvasti itseään ja ammatillista osaamistaan sekä sammuttaa tiedonjanoaan tarttumalla innokkaasti uusiin haasteisiin.

Puh. 040 584 0886
erika.kahilainen@sitomo.fi
LinkedIn

Verkostomme

Meillä on apuna myös upeita osaajia verkostoissamme 

Ari Paananen

Ari Paananen

Senior Consultant, Julma Consulting

Ari on myyntijohdon valmentaja ja hänen ydinosaamista on B2B-myyntiprosessien digitalisointi ja prosessimuotoilu, joilla parannetaan kauppojen todennäköisyyttä, rakennetaan parempaa asiakaskokemusta sekä syvennetään luottamusta jo myyntivaiheessa. 

Johanna Tohni

Johanna Tohni

Improvisaationäyttelijä

Johanna toimii  simulaatiovalmentajana haastaviassa vuorovaikutustilanteissa.  Johanna on ollut esimerkiksi IKEA:n, Solitan, Koskiklinikan ja Workpowerin valmennuksissa mukana ja hänen osaamisensa täydentää loistavalla tavalla Sitomon työtä.

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Modernin työelämän kehittäjä ja kirjailija, Timanttia Consulting

Ullan fokuksessa tällä hetkellä organisaatiot, joissa digitalisaatio muokkaa työn tekemisen tapoja sekä aika- ja paikkasidonnaisuutta. Ullalla on usean vuoden kokemus johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen valmentamisesta sekä erilaisista kehittämisprojekteista.
Joona Laurila

Joona Laurila

Kaupallisesti orientoitunut ja rohkea keskustelujen avaaja, Digital Sales & Marketing

Joona on uusien ovien avaajana tärkeä lenkki osana Sitomon missiota – Luoda maailmaan rohkeata johtajuutta. Joona on itse myös kurkistanut omien panssariensa taakse, osallistumalla Sitomon Brave New Leader™ -valmennukseen. Joonan välitön ja utelias persoona tekee keskusteluista hänen kanssaan miellyttäviä. Melkein rakennuspuolen DI, mutta kaupallinen työkokemus kuitenkin johdatti hänet Kauppakorkean opintojen pariin – rohkea veto vai mitä!

Käyntiosoite ja laskutustiedot

Käynti- ja postiosoite

Sitomo Oy
Ratinankuja 1 c/o MOW
33100 Tampere

Verkkolaskuosoitteemme

Verkkolaskuosoite: 003724059293
Y-tunnus: 2405929-3
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjätunnus: E204503

Sähköpostilaskuosoite

ValmennustoimistoSitomo.FI.P.140856-6@docinbound.com

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:

Valmennustoimisto Sitomo Oy
PL 85318
00063 LASKUNET

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Tällaisia onnistumisia olemme rakentaneet yhdessä asiakkaiden kanssa:

Asiakastarinat

Rohkea kulttuuri – integraatioyhteistyö

Rohkea kulttuuri – integraatioyhteistyö

Jatkuvan oppimisen palvelut on laajan korkeakouluyhteistyön ja uuden yliopiston muodostumisen jälkeen muodostettu uusi yksikkö. ”Halusimme osaavaa tukea yhteisen...

Lähetä viesti sitouttajille: