Meistä

Muutos toimintaympäristössä, omistajien kasvaneissa odotuksissa, teknologiassa, asiakkaiden käyttäytymisessä, työntekijöiden odotuksissa ja tiimien tavassa tehdä töitä yhdessä, haastaa meitä omaksumaan uusia taitoja. Ja Sitomon ydinosaamista on lisätä ihmisiin ja organisaatioihin muutoskykyä.

Jo lähes 10 vuoden ajan olemme olleet mukana muotoilemassa satojen asiakkaiden muutoskykyä. Olemme kehittäneet mm. johtoryhmien työtä, esihenkilöiden taitoja, organisaation jaettua johtajuutta sekä kasvuviestintää. Täyttä työelämää on siis omakohtaisesti koettu ja eletty suurella sydämellä sekä pienissä että isoissa organisaatioissa ja niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla – Suomessa ja kansainvälisesti. Meissä yhdistyy muotoiluajattelu,  valmennuskokemus  ja muutosviestinnän osaaminen. Yhdistämme numero – ja ihmisymmärryksen vaikuttavuutta rakentavalla tavalla.

Vahva liiketoimintaosaaminen ja kokemus eri toimialojen johto-, kehitys- ja asiantuntijatehtävistä luo vankan substanssipohjan kaikelle, mitä Sitomossa teemme.

Joka tuntee ihmisen, tietää. Joka tuntee itsensä, on valaistunut.

– Kiinalainen filosofi, Laotse

Nina Rinne

CEO & Founder, Culture Designer

Nina on asiakaskokemuksen, yrityskulttuurin muotoilun sekä valmennuksen ammattilainen. Hänellä on vuosien kokemus asiakaslähtöisten kulttuurien rakentamisesta ja muutoshankkeiden onnistuneista läpivienneistä.

Nina on ollut starttaamassa kymmeniä menestyneitä yrityksiä ja myyntiorganisaatioita ja hänessä on yhdistelmä strategisen tason liiketoimintaosaajaa miksattuna organisaatio- ja ihmisymmärryksellä.

#walkthetalk

Tällä hetkellä Nina kehittää itseään tulevaisuuden tutkimus- sekä liiketoimintamuotoilutaitoja opiskelemalla.

+358 40 0784 227
nina.rinne@sitomo.fi
LinkedIn

”Nina on ilmiömäinen valmentaja. Hänellä on äärettömän hyvä kyky saada ihmiset katsomaan asioita eri näkökulmista. Nina on uskomaton kyky virittyä ihmisten taajuksille sekä innostavasti rakentaa ihmisten välille luottamusta ja yhteistä ymmärrystä muutoksen mahdollisuuksista.” 

– Nina Lehtinen, Lempäälän sivistysjohtaja

 

Sanna Miettinen

COO, Well-being Designer

Ihmisläheinen Sanna on organisaatiokäyttäytymisen moniosaaja sekä Sitomon timanttinen vahvistus valmentamisen syväosaamisensa ansiosta. Sanna tuo Sitomoon arvokasta osaamista työyhteisöjen ja psykologisesti turvallisten kulttuurien kehittämisen tueksi.

#walkthetalk

Sannassa yhdistyy vahva kokemus, ilmiömäinen kiteyttämisen taito sekä laaja-alainen ymmärrys työelämän ja organisaatioiden arjesta.

+358 40 0412 021
sanna.miettinen@sitomo.fi
LinkedIn

”Sanna lunasti kadoksissa olleen luottamuksen tämän alan konsultteihin heti ensitapaamisella.”

 

Outi Stüber

Coach & Learning Designer

Outi Stüber on oppimisen ja oppimismuotoilun ammattilainen, jolla on pitkä kokemus koulutusten suunnittelusta, myynnistä ja toteuttamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. Hänen vahvuuksiaan ovat innovatiivisuus, joustava yhteistyökyky ja erilaisten fasilitointimenetelmien hyödyntäminen.

#walkthetalk

Outi on analyyttinen, mutta samalla käytännönläheinen tekijä. Hän tuntee yhteisön rakentamisen dynamiikkaa ja osaa siten tarkastella erinomaisesti asioita niin yksilö- kuin yhteisötasolla.

+358 40 159 0111 
outi.stuber@sitomo.fi
LinkedIn

Outin työskentely on oivaltavaa, ratkaisukeskeistä ja johdonmukaista. Hän tunnistaa onnistumisen kannalta kriittisimmät kohdat ja osaa rakentaa työskentelymenetelmät tukemaan yhteistä oppimista.”

 

Anna-Maija ”Maikku” Siren

Coaching & Professional Guidance

Maikku on työnohjauksen, valmennuksen, mielen hyvinvoinnin ja johtamistyöskentelyn ammattilainen sekä rohkeamman työelämän muotoilija. Hänellä on voimavarakeskeinen työote, jota vahvistavat mm. NLP-practitioner ja hyvinvointivalmennus-koulutukset.

#walkthetalk

Maikku on kiinnostunut ihmisten tavoista havainnoida ympäröivää maailmaa ja tämän vaikutuksesta ihmisten välisiin suhteisiin. Maikku on saanut työnohjaajana ja valmentajana kiitosta siitä, kuinka hän kykenee vahvistamaan ihmisten ja eri tiimien välistä yhteistyötä. Maikku koetaan helposti lähestyttävänä ja innostavana valmentajana.

+358 40 820 7707
maikku.siren@sitomo.fi
LinkedIn

”Työn haasteisiin saimme uusia näkökulmia ja ajattelun työkaluja Maikulta. Maikku kohtasi meidät empaattisesti ja sai meidät pohtimaan välillä vaikeitakin tilanteita sekä ratkaisutoimenpiteitä yhdessä.”

 

Kristiina Aatsinki

Coach & Culture Designer

Kristiina on yrittäjätaustainen kansainvälisen kaupan ja kulttuurin ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakasymmärrys, kuunteleminen sekä yhteistyötaidot. Hän näkee asioissa aina itseään laajemman kokonaiskuvan. Kristiina on harvinainen yhdistelmä operatiivista osaamista, luovuutta ja strategiatajua.

#walkthetalk

Kristiinan reaktionopeus, ihmistaidot ja luova kriisinhallintakyky tekevät hänestä korvaamattoman rinnalla kulkijan työelämän intensiivisissä kehitysprosesseissa. Hän innostaa ihmiset ympärillään visioimaan ja tekee väsymättä visioista totta.

kristiina.aatsinki@sitomo.fi
LinkedIn

”Kristiina on harvinainen yhdistelmä operatiivista osaamista, luovuutta ja strategiatajua.”

 

Erika Kahilainen

Executive, Marketing & Customer Work Coordinator

Erika on luova ja vuorovaikutteinen markkinoinnin sekä asiakaskohtaamisten ammattilainen, joka on mukana sitouttajien arjessa koordinaattorin roolissa.

Erika on luontainen ongelmanratkoja ja organisoija, joka pitää Sitomon langat visusti käsissään. Koordinoinnin lisäksi Erika vastaa Sitomon markkinoinnista sekä antaa tukensa hallinnolle ja asiakastyölle.

#walkthetalk

Erika on koulutukseltaan markkinoinnin moniosaaja, joka pitkän linjan somemarkkinoinnin ammattilaisena kehittää jatkuvasti itseään ja ammatillista osaamistaan sekä sammuttaa tiedonjanoaan tarttumalla innokkaasti uusiin haasteisiin.

+358 40 5840 886 
erika.kahilainen@sitomo.fi
LinkedIn

Ilkka Hynninen

Chairperson & Partner

Ilkka Hynninen on pitkän linjan toimitusjohtaja, media-ammattilainen ja yrittäjä. Hän on muun muassa perustanut Aito Median ja kasvattanut sen yhdeksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä. Hän on työskennellyt laajasti useiden viranomaisorganisaatioiden ja suuryhtiöiden kanssa sekä johtanut tiimejä globaalisti kymmenissä maissa. Toimitusjohtajana Ilkka on vastannut työstään julkisten yhtiöiden hallituksille Lontoossa, Pohjois-Amerikassa ja Pariisissa.

#walkthetalk

Sitomon hallituksen puheenjohtajana Ilkan rooli on kehittää yrityksen strategiaa ja liiketoimintaa yhdessä Ninan kanssa. Ilkan erityisosaamista on auttaa ihmisiä ja yrityksiä toteuttamaan ideansa. Ilkka uskoo, että Doing Well ja Doing Good mahtuvat samaan lauseeseen, ja juuri siksi Sitomo on niin tärkeällä asialla.

LinkedIn
Klikkaa tästä Ilkan kotisivuille

Lähetä viesti tai jätä yhteydenottopyyntö Sitouttajille:

Käyntiosoite ja laskutustiedot

Postiosoite

Erkkilänkatu 11
33100 Tampere

Käyntiosoite 

Toimitilamme löydät PMK-talosta
Erkkilänkatu 11, A-rappu, 6. kerros
33100 Tampere

Verkkolaskuosoitteemme

Valmennustoimisto Sitomo Oy
Y-tunnus: 2405929-3
Verkkolaskuosoite: 003724059293001
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Operaattorin välittäjätunnus: 003721291126

Sähköpostilaskuosoite

invoice-24059293001@kollektor.fi

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:

Valmennustoimisto Sitomo Oy
24059293001
PL 100
80020 Kollektor Scan

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Tällaisia onnistumisia olemme rakentaneet yhdessä asiakkaiden kanssa:

Asiakastarinat