Meistä

Muutos toimintaympäristössä, omistajien kasvaneissa odotuksissa, teknologiassa, asiakkaiden käyttäytymisessä, työntekijöiden odotuksissa ja tiimien tavassa tehdä töitä yhdessä, haastaa meitä omaksumaan uusia taitoja. Ja Sitomon ydinosaamista on lisätä ihmisiin ja organisaatioihin muutoskykyä.

Jo lähes 10 vuoden ajan olemme olleet mukana muotoilemassa satojen asiakkaiden muutoskykyä. Olemme kehittäneet mm. johtoryhmien työtä, esihenkilöiden taitoja, organisaation jaettua johtajuutta sekä kasvuviestintää. Täyttä työelämää on siis omakohtaisesti koettu ja eletty suurella sydämellä sekä pienissä että isoissa organisaatioissa ja niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla – Suomessa ja kansainvälisesti. Meissä yhdistyy muotoiluajattelu,  valmennuskokemus  ja muutosviestinnän osaaminen. Yhdistämme numero – ja ihmisymmärryksen vaikuttavuutta rakentavalla tavalla.

Vahva liiketoimintaosaaminen ja kokemus eri toimialojen johto-, kehitys- ja asiantuntijatehtävistä luo vankan substanssipohjan kaikelle, mitä Sitomossa teemme.

Joka tuntee ihmisen, tietää. Joka tuntee itsensä, on valaistunut.

– Kiinalainen filosofi, Laotse

Nina Rinne

CEO & Founder, Business Design

Nina on asiakaskokemuksen, yrityskulttuurin muotoilun sekä valmennuksen ammattilainen. Hänellä on vuosien kokemus asiakaslähtöisten kulttuurien rakentamisesta ja muutoshankkeiden onnistuneista läpivienneistä.

Nina on ollut starttaamassa kymmeniä menestyneitä yrityksiä ja myyntiorganisaatioita ja hänessä on yhdistelmä strategisen tason liiketoimintaosaajaa miksattuna organisaatio- ja ihmisymmärryksellä.

#walkthetalk

Tällä hetkellä Nina kehittää itseään tulevaisuuden tutkimus- sekä liiketoimintamuotoilutaitoja opiskelemalla.

Puh. 0400 784 227
nina.rinne@sitomo.fi
LinkedIn

”Nina on ilmiömäinen valmentaja. Hänellä on äärettömän hyvä kyky saada ihmiset katsomaan asioita eri näkökulmista. Nina on uskomaton kyky virittyä ihmisten taajuksille sekä innostavasti rakentaa ihmisten välille luottamusta ja yhteistä ymmärrystä muutoksen mahdollisuuksista.” 

– Nina Lehtinen, Lempäälän sivistysjohtaja

Sanna Miettinen

Director in well-being at work

Ihmisläheinen Sanna on organisaatiokäyttäytymisen moniosaaja sekä Sitomon timanttinen vahvistus valmentamisen syväosaamisensa ansiosta. Sanna tuo Sitomoon arvokasta osaamista työyhteisöjen ja psykologisesti turvallisten kulttuurien kehittämisen tueksi.

#walkthetalk

Sannassa yhdistyy vahva kokemus, ilmiömäinen kiteyttämisen taito sekä laaja-alainen ymmärrys työelämän ja organisaatioiden arjesta.

Puh. 0400 412 021
sanna.miettinen@sitomo.fi
LinkedIn

”Sanna lunasti kadoksissa olleen luottamuksen tämän alan konsultteihin heti ensitapaamisella.”

Katariina Ruuth

Työnohjaaja

Katariina on työnohjauksen, mielen hyvinvoinnin ja kehittämistyön ammattilainen. Katariinalla on vankka työkokemus erilaisten työyhteisöjen johtamisesta ja erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä sekä työyhteisöjen käynnistämisprosesseista. Hän omaa valmentavan, kuntouttavan sekä terapeuttisen työotteen.

#walkthetalk

 Katariina on saanut kiitosta helposti lähestyttävänä ja asiakkaan haastamisesta oman työskentelyn reflektointiin sekä näkökulman kääntämisestä omien vahvuuksien löytämiseen työnohjaajana toimiessaan. Tällä hetkellä Katariina kehittää itseään kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopintojen parissa.

Puh. 040 820 7707 
katariina.ruuth@sitomo.fi

”Katariina kuunteli, oli aidosti läsnä minulle ja minun asioilleni. Avoin dialogi edellyttää luottamusta sekä rehellisyyttä ja tämä suhde meille muodostui hyvinkin nopeasti.”

 

Kristiina Aatsinki

Business Designer

Kristiina on yrittäjätaustainen kansainvälisen kaupan ja kulttuurin ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakasymmärrys, kuunteleminen sekä yhteistyötaidot. Hän näkee asioissa aina itseään laajemman kokonaiskuvan. Kristiina on harvinainen yhdistelmä operatiivista osaamista, luovuutta ja strategiatajua.

#walkthetalk

Kristiinan reaktionopeus, ihmistaidot ja luova kriisinhallintakyky tekevät hänestä korvaamattoman rinnalla kulkijan työelämän intensiivisissä kehitysprosesseissa. Hän innostaa ihmiset ympärillään visioimaan ja tekee väsymättä visioista totta.

Puh. 040 733 2154
kristiina.aatsinki@sitomo.fi
LinkedIn

Kristiina on harvinainen yhdistelmä operatiivista osaamista, luovuutta ja strategiatajua.

 

Outi Stüber

Learning Designer

Outi Stüber on oppimisen ja oppimismuotoilun ammattilainen, jolla on pitkä kokemus koulutusten suunnittelusta, myynnistä ja toteuttamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. Hänen vahvuuksiaan ovat innovatiivisuus, joustava yhteistyökyky ja erilaisten fasilitointimenetelmien hyödyntäminen. Outi on analyyttinen, mutta samalla käytännönläheinen tekijä. Hän tuntee yhteisönrakentamisen dynamiikkaa ja siten osaa tarkastella asioita niin yksilö- kuin yhteisötasolla. 

#walkthetalk

Sitomossa Outi muotoilee valmennusten oppimisprosesseja yhdessä sitomolaisten kanssa. 

Outin työskentely on oivaltavaa, ratkaisukeskeistä ja johdonmukaista. Hän tunnistaa onnistumisen kannalta kriittisimmät kohdat ja osaa rakentaa työskentelymenetelmät tukemaan yhteistä oppimista.”

 

Erika Kahilainen

Executive, Marketing & Customer Work Coordinator

Erika on luova ja vuorovaikutteinen markkinoinnin sekä asiakaskohtaamisten ammattilainen, joka on mukana sitouttajien arjessa assistentin roolissa.

Erika on luontainen ongelmanratkoja ja organisoija, joka pitää Sitomon langat visusti käsissään. Assaroinnin lisäksi Erika vastaa Sitomon markkinoinnissa sekä antaa tukensa hallinnolle ja asiakastyölle.

#walkthetalk

Erika on koulutukseltaan markkinoinnin moniosaaja, joka pitkän linjan somemarkkinoinnin ammattilaisena kehittää jatkuvasti itseään ja ammatillista osaamistaan sekä sammuttaa tiedonjanoaan tarttumalla innokkaasti uusiin haasteisiin.

Puh. 040 584 0886
erika.kahilainen@sitomo.fi
LinkedIn

Ilkka Hynninen

Chairperson & Partner

Ilkka Hynninen on pitkän linjan toimitusjohtaja, media-ammattilainen ja yrittäjä. Hän on muun muassa perustanut Aito Median ja kasvattanut sen yhdeksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä. Hän on työskennellyt laajasti useiden viranomaisorganisaatioiden ja suuryhtiöiden kanssa sekä johtanut tiimejä globaalisti kymmenissä maissa. Toimitusjohtajana Ilkka on vastannut työstään julkisten yhtiöiden hallituksille Lontoossa, Pohjois-Amerikassa ja Pariisissa.

#walkthetalk

Sitomon hallituksen puheenjohtajana Ilkan rooli on kehittää yrityksen strategiaa ja liiketoimintaa yhdessä Ninan kanssa. Ilkan erityisosaamista on auttaa ihmisiä ja yrityksiä toteuttamaan ideansa. Ilkka uskoo, että Doing Well ja Doing Good mahtuvat samaan lauseeseen, ja juuri siksi Sitomo on niin tärkeällä asialla.

LinkedIn
Klikkaa tästä Ilkan kotisivuille

Lähetä viesti tai jätä yhteydenottopyyntö Sitouttajille:

Käyntiosoite ja laskutustiedot

Postiosoite

Erkkilänkatu 11
33100 Tampere

Käyntiosoite 1.8.2022 alkaen

Erkkilänkatu 11, A-rappu, 6 kerros
33100 Tampere

Verkkolaskuosoitteemme

Verkkolaskuosoite: 003724059293
Y-tunnus: 2405929-3
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjätunnus: E204503

Sähköpostilaskuosoite

ValmennustoimistoSitomo.FI.P.140856-6@docinbound.com

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:

Valmennustoimisto Sitomo Oy
PL 85318
00063 LASKUNET

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Tällaisia onnistumisia olemme rakentaneet yhdessä asiakkaiden kanssa:

Asiakastarinat