Nina Rinne

CEO & Founder, Culture Designer

Nina on toiminut viimeisen kaksi vuosikymmentä organisaatiokulttuurien kehittämisen parissa. Hän on kokenut organisaatiokonsultti sekä ylimmän johdon coach, jolla on kokemus sadoista muutoksen johtamisen caseistä, joissa erityisesti erilaiset organisaatioiden kyvykkyys-, arvo- ja kehitystarpeiden analyysit sekä niistä johdetut toimintatapojen systematisoinnit ovat olleet keskiössä. Lisäksi Ninalle tutuksi ovat tulleet organisaatioiden yhdistymisprosessit ja kulttuurien yhteensovittaminen, joissa hän on ollut asiakasorganisaatioiden tukena.

Nina on pitkänlinjan yrittäjä, joka on synnyttänyt voittavia kulttuureita, tuotteistanut useita toimivia palveluita ja rakentanut niiden ympärille markkinoinnin sekä toimivan myyntitiimin.

Nina on myös kirjailija, vaikuttava puhuja ja tarinankertoja. Hän toimittaa mm. Työ, tunteet ja tekoäly-podcastiä.

Pätevyydet

CBA, Excecutive Business Coach, Brenè Brownin Dare to Lead™, EASI-sertifioitu, Belbin sertifioitu, MIT Artificial Intelligence: Implications for Business Strategy, NLP Master

Työkielet

suomi, ruotsi

Ota yhteyttä

Nina Rinne, Valmennustoimisto Sitomo Oy

Ninan videoesittely:

 

 

Ninan valmentajan ja konsultin ura on lähtenyt alunperin asiakaskokemuksen parantamiseen ja myynnin kehittämiseen tähtäävien palveluiden parista. Sieltä hän on laajentanut johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen puolelle. Hänen maailmankuvassaan ihmisten potentiaalin esiin saaminen ja merkityslähtöinen liiketoiminta ovat arvoissa korkealla. Nina on monipuolinen yhdistelmä ihmis- ja liiketoimintaymmärrystä.

Nina päätyi 30-vuotiaana toimitusjohtajaksi nopeasti kasvavaan liiketoimintaan. Valtavan kokoiset saappaat olivat koulu hallitustyöhön, yrityksen kasvattamiseen ja voittavan kulttuurin kehittämiseen.

Nina auttaakin mielellään asiakkaita:

  • Löytämään kulttuurin vahvuudet, strategiset kyvykkyydet ja kehitystarpeet
  • Systematisoimaan toimintatapoja ja selkeyttämään toimintaa
  • Vahvistamaan organisaation halua ja asennetta johtajuuteen vaikuttamalla
  • Luomaan ketteriä konsepteja, joilla muutos organisaatioissa mahdollistetaan
  • Tukemalla johtoa muutosmatkalla

Nina’s special expertise in organizational development is excellent. She is a versatile combination of people, organizational culture and business expertise. Her energetic approach easily draws others along.
– Asiakkaan sanomaa Ninasta

Lähellä Ninan sydäntä on tasapainoisen arjen luominen, liikunnallisuus ja jatkuva uuden oppiminen. Äitinä ja puolisona hän nauttii perheen yhteisestä ajasta, jossa saa viettää aikaa lasten ja yhteisten harrastusten parissa.

Lähetä viesti tai jätä yhteydenottopyyntö Ninalle: