Sanna Miettinen

COO, Well-being Designer

Sanna on johtamisen, organisaatiokäyttäytymisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija ja valmennuskonsultti. Hänen työnsä tavoitteena on tukea ja auttaa organisaatioiden johtoa, esihenkilöitä ja henkilöstöä saavuttamaan parhaan mahdollisen potentiaalinsa olosuhteista huolimatta.  

Sannan työnkuvaan kuuluu organisaatioiden vaativien tilanteiden konsultointi, purku ja valmentaminen. Myös valmennukset rohkeuteen ja psykologiseen turvallisuuteen liittyen ja työnohjaus ovat osa työnkuvaa. 

Pätevyydet

Hallintotieteen maisteri (HM), työnohjaaja (STOry), sairaanhoitaja; psykiatrinen hoito

Työkielet

suomi

Ota yhteyttä

Sanna Miettinen

Sannan videoesittely:

 

Sanna on organisaatiokäyttäytymisen asiantuntija, joka on viimeisen 10 vuoden aikana tehnyt menestyksekkäästi töitä kriisissä olleiden yhtiöiden tukemisessa. Hän on erikoistunut auttamaan yrityksiä selviytymään haastavista tilanteista, vahvistamaan luottamusta yrityksen joka tasolla ja kehittämään organisaatiokulttuuria. 

Sanna on toiminut vastuukonsulttina ja valmentajana omistajastrategian selkiyttämisessä, tarjoten arvokasta näkemystä ja asiantuntemusta strategisten päätösten tekemisessä. Hänen panoksensa on auttanut yrityksiä saavuttamaan selkeät tavoitteet ja suunnan, joiden keskiössä ovat olleet ihmisten johtamisen ja yrityksen rakenteiden yhdistäminen.

Lisäksi Sannalla on laaja valmennuskokemus ja hän on saanut kiitosta työskentelystään ylimmän johdon kanssa. Sannan syvä osaaminen ja asiantuntijuus ovat tehneet hänestä arvostetun valmentajan liiketoiminnan strategisten päätösten tekemisessä. Sannan intohimo luottamuksen rakentamiseen ja organisaatioiden kehittämiseen tekevät hänestä todellisen työelämän sitouttajan.

Sanna työskenteli työuran alkunsa henkilöiden kanssa, joilla oli vakavia mielenterveyden häiriöitä. Tämä antoi kimmokkeen, jonka ansiosta hän suuntasi fokuksensa työelämässä keskittyen työhyvinvointiin ja ihmisten työkykyyn. Työnohjaajana hän havaitsi organisaatiokäyttäytymisen vaikutukset ja kartutti hallintotieteen opinnoilla tietotaitoaan siitä, miten toimintaympäristö ja johtaminen ovat toimivan organisaatiokulttuurin avainasemassa. Opintojen kautta Sanna ymmärsi myös ylemmän johdon roolin kulttuurin kehittämisessä sekä yhteisön potentiaalin hyödyntämisessä.

Sanna on kiinnostunut auttamaan organisaatioita seuraavissa asioissa ja teemoissa: 

Organisaatiokäyttäytyminen: 

  • Kertoo ja tekee ymmärrettäväksi sen, miksi ihmiset eivät aina toimi kuten powerpointiin on piirretty.

  Johtaminen:  

  Ihmisten johtamisen kautta menestykseen:

  • Avain yritysten toimintakulttuurien muutokseen.
  • Edellyttää johtajalta itseltään kykyä ja ymmärrystä omasta ihmisyydestä

  Työhyvinvointi: 

  • Työkykyisten, hyvinvoivien ja innostuneiden ihmisten kanssa tehdään kestävää, vastuullista ja kannattavaa bisnestä. 
  • Kokonaisvoimavarat: meillä on maksimissaan, parhaimmillaan käytössä vain 100% voimavaroja.  

  “Luottamuksellisuus ja joustavuus on yhteistyössämme ollut erinomaista. Olen kiitollinen Sannan sitoutumisesta viedä meitä yhteisönä kohti päämääräämme. Jatkamme ilolla yhteistyötä.” – Jari Lepistö, toimitusjohtaja, Image Wear

  Sanna on kotoisin savosta, joka tuo työskentelyyn rentoa ja huumorintajuista otetta. Vastoin yleistä savolaistietoutta Sanna ei ole kiero, vaan rehti, reilu ja selkeä niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kesken. Vapaa-aikana hän nauttii perheen kanssa matkustelusta ja yhteisen ajan viettämisestä. Lisäksi Sanna pitää monipuolisesta liikunnasta ja lukemisesta. 

  Lähetä viesti tai jätä yhteydenottopyyntö Sannalle: