Yhteistyömme jatkuu: Sitomo vahvistamassa Ilves Edustus Oy:n voittavaa kulttuuria myös vuonna 2024!

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Ilves Edustus Oy rakentaa voittavaa kulttuuria, joka kestää ja kannattelee pitkään. Sitomo on saanut kunnian olla tukemassa Ilves Edustus Oy:n matkaa kohti rohkeaa ja turvallista kulttuuria valmennuksellisin keinoin jo marraskuusta 2022 alkaen. Olemme solmineet sopimuksen yhteistyön jatkosta myös kaudelle 2023-2024 ja iloitsemme suuresti kulttuurimatkan jatkosta.  

“Yhteisen agendan tavoittelu ja sama suunta tekemisessämme ovat vahvistuneet Sitomon kanssa kuljetun valmennusmatkan myötä. Valmennusyhteistyön avulla olemme oppineet, että myös haasteet, vaikeudet ja jopa kriisit kuuluvat asiaan, mutta avain on se, miten kehitymme ja löydämme keinot niistä selviytymiseen yhdessä”, summaa Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen yhteistyötä ja jatkaa, “meillä on käsillä paraikaa iso muutos, kun siirrymme kohti Tammelan stadionia. Olemme iloisia, että Sitomo on tukemassa meitä kotiutumisessa, tutustumisessa sekä ikään kuin kaikessa siinä, mitä uusi ympäristö tuo tullessaan”.  

Ilo yhteistyön jatkosta on jaettua, sillä myös Sitouttajat jatkavat innolla yhteistyötä Ilves Edustus Oy:n kanssa. “Valmennustyöskentely Ilves Edustus Oy:n kanssa on valmentajan näkökulmasta palkitsevaa. On hienoa olla mukana tällä matkalla, jossa luodaan vahvaa perustaa yhteiselle tekemiselle ja johon valmennettavat ovat sitoutuneita. Uskon vahvasti, että kaikki valmentajamme allekirjoittavat tämän!”, iloitsee Sitomon valmentaja Outi Stüber. 

Päivitämme kuulumisia matkaltamme Ilveksen kanssa yhteistyön edetessä Sitomon somekanavissa. Seuraa Sitomoa LinkedInissä, Instagramissa sekä Facebookissa ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa! Lue lisää tämänastisesta valmennusmatkasta klikkaamalla tästä.

Jaa kirjoitus: