Uusi Sitouttaja Outi Stüber esittelyssä

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomossa puhaltavat raikkaat syystuulet, kun joukkoomme on liittynyt kaksi uutta Sitouttajaa. Viime viikolla esittelimmekin Anna-Maija Sirenin, joka aloitti elokuussa Sitomossa työnohjaajana ja valmennuskonsulttina. Anna-Maijaan eli tuttavallisemmin Maikkuun pääset tutustumaan täältä.

Tällä kertaa esittelemme tiimimme tuoreimman vahvistuksen, Outi Stüberin. Outi aloitti syyskuun alussa Sitomossa valmennuskonsultin sekä oppimismuotoilijan roolissa. Outi Stüber pitkän linjan on oppimisen sekä oppimismuotoilun ammattilainen, jolla on pitkä kokemus koulutusten suunnittelusta, myynnistä ja toteuttamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. Outin vahvuuksia ovat innovatiivisuus, joustava yhteistyökyky ja erilaisten fasilitointimenetelmien hyödyntäminen. Outi on analyyttinen, mutta samalla käytännönläheinen tekijä, joka tuntee yhteisön rakentamisen dynamiikkaa ja osaa siten tarkastella asioita niin yksilö- kuin yhteisötasolla. Hän kertoo tunnelmistaan uudesta roolistaan seuraavasti:
”Olen aina ollut kiinnostunut oppimisen kysymyksistä sekä siitä, miten yhteys ihmisten välillä syntyy. Olen innoissani siitä, että Sitomossa pääsen tekemään työtä juurikin näiden asioiden parissa – ilman turvaa ei synny aitoa yhteyttä ja oppiminen vaatii myös rohkeutta. Uuden työn ja tiimin kanssa pääsen itse tutkimaan ja kokemaan henkilökohtaisesti, mitä tämä kaikki on arjen tasolla. Onneksi vastassa on tiimi, joka pyrkii elämään todeksi tätä päivittäin.”

Lisäksi Outi summaa alun tunnelmiaan: ”Uskon vahvasti myös siihen, että rakentamalla rohkeita organisaatioita, voimme tehdä työelämästä parempaa. Viime vuodet ovat olleet meille kaikille haastavia ja on helppo lannistua niiden haasteiden edessä, joita ympärillämme näemme. Onkin elintärkeää, että ylläpidämme ja kehitämme sellaisia rakenteita ja toimintatapoja, jotka synnyttävät ihmisten välille luottamusta ja ylläpitävät toivoa. Se, jos mikä on rohkeaa.”

Outi tuo Sitomoon lämpimän ja helposti lähestyttävän persoonansa lisäksi valtavan määrän osaamista ja tietotaitoa. Lämpimästi tervetuloa Sitomoon, Outi! 
Tutustu paremmin Outiin sekä muihin Sitouttajiin täällä.

Jaa kirjoitus: