Tiimimme kasvaa – tutustu uuteen Sitouttajaan!

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Uusien työhyvinvoinnin kehittämistä tukevien palveluidemme suuren suosion ansiosta etsimme viime keväänä Sitomon iloiseen työyhteisöön uusia Sitouttajia ja nyt onkin aika esitellä tiimimme ensimmäinen uusi jäsen. Lämpimästi tervetuloa Sitomoon, Anna-Maija Siren

Anna-Maija Siren on työnohjauksen, mielen hyvinvoinnin ja sosiaali- ja terveysalan johtamisen ammattilainen. Anna-Maijalla on pitkä työkokemus sekä esihenkilö- että johtamistehtävistä kunnallisen lastensuojelun saralla ja hän on ollut mukana kehittämässä asiakkaan kohtaamistyötä.

Kiinnostus työhyvinvointiin ja työn kehittämiseen ovat olleet Anna-Maijan punainen lanka kautta työuran. Anna-Maijan työskentelyssä on näkyvissä valmennuksellinen ja voimavarakeskeinen työote, jota vahvistavat muiden koulutusten ohella NLP-practitioner- ja hyvinvointivalmennus-koulutukset.

Anna-Maija itse kuvailee tunnelmiaan Sitomoon tulosta seuraavasti: 

”Olen ollut aina kiinnostunut ihmisisistä, ryhmäilmiöistä sekä näiden merkityksestä organisaatioiden toimivuuteen. Uskon, että lopulta kaikki kulminoituu ihmisten vuorovaikutukseen sekä kykyyn ja haluun toimia yhdessä yhteisen päämäärän hyväksi – oli sitten kyseessä oikeastaan mikä toimiala vain. Mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä on työhyvinvoinnin kannalta aivan oleellista, mutta jos ympäriltä puuttuu riittävä tuki ja turva, voi tuo merkityksellinenkin työ tuntua liian kuormittavalta. Sitomossa nähdään yhteisöjen psykologinen turvallisuus aivan keskeisenä yhteisöjen menestymisen mittarina ja tämä puhuttelee itseäni. Sitomon arvomaailma sekä innovatiivinen palvelutarjonta on innostava ja halusin ehdottomasti päästä mukaan kannustamaan ihmisiä rohkeuteen, hyvään ja arvostavaan vuorovaikutukseen sekä sitä kautta yhteisöjen psykologisen turvallisuuden tunteen kehittymiseen.”

Anna-Maija on kiinnostunut ihmisten tavoista havainnoida ympäröivää maailmaa sekä tämän vaikutuksesta ihmisten välisiin suhteisiin. Anna-Maija on saanut työnohjaajana kiitosta helposti lähestyttävänä ja innostavana sekä kuuntelijan taidoistaan ja tavastaan kohdata lämpimästi jokainen ihminen.

Uskon, että lopulta kaikki kulminoituu ihmisten vuorovaikutukseen sekä kykyyn ja haluun toimia yhdessä yhteisen päämäärän hyväksi – oli sitten kyseessä oikeastaan mikä toimiala vain. – Anna-Maija Siren

Sitouttajat ovat innoissaan saadessaan uuden kollegan joukkoonsa ja toivottavat tuttavallisesti Maikun tervetulleeksi Sitomoon! 

Jaa kirjoitus: