Työnohjaustiimi vahvistuu – tervetuloa Sitomoon Katariina Ruuth

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Uusi Sitomo Guide-työnohjauspalvelumme on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja nyt voimmekin ilolla kertoa, että Sitomon työnohjaustiimi on vahvistunut uusimman Sitouttajan, Katariina Ruuthin myötä. 

Katariina on reilusti asioita puheeksi ottava ja yhdessä ratkaisua etsivä työnohjauksen ammattilainen. Aina asiakkaan asialla oleva Katariina on myös mielen hyvinvoinnin sekä kehittämistyön osaaja.

Katariinalla on vankka esihenkilö- sekä johtamiskokemus ja hän on ollut mukana prosesseissa, joissa organisaatioiden toimintamalleja uudelleenarvioidaan, kehitetään sekä saatetaan loppuun. Katariinan vahvuusalueita ovat verkostotyöskentely, kehittämis- ja esihenkilötyö sekä valmentava työote eri toimintaympäristöissä.

”Sitomo oli minulle selkeä valinta, koska se on innovatiivinen ja ihmisten tukemiseen muutoksissa pystyvä asiantuntijayritys. Sitomon keskeisin teema psykologisen turvallisuuden vahvistajana resonoi vahvasti. Tämä vastaa omaa arvomaailmaani niin sisällöllisesti kuin tekemisen tasollakin”, Katariina summaa. ”Rohkeasti tekeminen ja asioihin tarttuminen on työskentelytavoissa yhteistä sekä Sitomolaisille, että itselleni. Tuon Sitomoon vahvaa osaamista työnohjauksesta eri ammattiryhmien kanssa sekä mielenhyvinvoinnin käytännönläheisestä osaamista”, Katariina jatkaa.

 

”Katariina Ruuth toimi minun työnohjaajanani ja työelämä taitojen valmentajana tässä prosessissa. Koen, että kehityin esimiehenä ja seuran valmennuksellinen linjan johtajana tilanteessa, missä samaan aikaan tehtiin seurassa kokonaisvaltaista uudistusprojektia.” – Palaute asiakkaalta Katariinasta.

 

Katariina on saanut kiitosta asiakkailta erinomaisista kuuntelu- ja dialogitaidoista sekä luottamuksesta ja rehellisyydestä, jota hänen läsnäolonsa luo.

”Työnohjauksessa mielestäni tärkeimpiä elementtejä oli dialogisuus. Katariina kuunteli, oli aidosti läsnä minulle ja minun asioilleni. Avoin dialogi edellyttää luottamusta ja rehellisyyttä, tämä suhde välillemme muodostui hyvinkin nopeasti. Katariina toimi minulle ikään kuin peilinä, tasa-arvoisena keskustelukumppanina oppimiselleni ja kehittymiselleni.

Katariina haastoi minua pohtimaan asioita monesta eri näkökulmasta. Hän houkutteli minut reflektoimaan omaa toimintaani ja itseäni niin, että ajatukset, tunteet, merkitykset sekä toiminta tulisivat näkyväksi. Reflektoimalla itseäni ja toimintaani tein havaintoja ja oivalluksia työhöni liittyen ja myös muutin toimintaani toivottuun suuntaan. ”

– Esihenkilön palaute Katariinan työnohjauksesta. 

Sitomolaiset toivottavat Katariinan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin! 

 

Jaa kirjoitus: