Tutustuu Sanna Miettiseen, uuteen Sitomolaiseen!

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomon uusin vahvistus – organisaatiokäyttäytymisen syväammattilainen

Sitomo vahvistaa syväosaamista valmennuspuolella, kun tiimiin liittyy 11.10.2021 organisaatiokäyttäytymisen moniosaaja ja edellisessä työssään työhyvinvointipalvelujen johtajana Treilissä toiminut Sanna Miettinen (HM, työnohjaaja, psyk.sh).

Ihmisläheiseksi, rennoksi ja samalla jämäkäksi itseään kuvaileva Sanna tuo Sitomoon arvokasta osaamista työyhteisöjen ja psykologisesti turvallisten kulttuurien kehittämisen tueksi. Sannassa yhdistyy vahva kokemus, ilmiömäinen kiteyttämisen taito sekä laaja-alainen ymmärrys työelämän ja organisaatioiden arjesta.

Sitomossa minua puhuttelee erityisesti arvojohteisuus ja se, että saan olla auttamassa asiakkaita tekemään työtä yhdessä entistä paremmalla, kestävämmällä tavalla, kuvailee Sanna ja jatkaa; Kasvuyrityksen matkaan hyppääminen tarjoaa kiinnostavia ammatillisia kasvumahdollisuuksia organisaatioiden kehittämisen parissa.

– Olen todella innoissani hyppäämässä mukaan Sitomon asiakkuuksiin auttamaan rohkean johtajuuden ja psykologisen turvallisuuden kehittäjänä, kertoo Sanna.

Tutustu kaikkiin Sitomolaisiin täällä.

Jaa kirjoitus: