Nordic Business Forum ja Sitomo tuovat Brenè Brownin valmennusmetodit Suomeen. 

Nordic Business Forum ja valmennustoimisto Sitomo ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskee ensi syksyn Nordic Business Forumin pääpuhujiin kuuluvan Brenè Brownin valmennusoppien tuomista Suomeen.

Sitomo läpäisi pari kuukautta sitten Brownin ensimmäisen valmentajille tarkoitetun kansainvälisen Dare to Lead -valmennusohjelman seulan. Sopimus koskee Nordic Business Forumin esimiesten valmennusta, jonka Sitomo aloittaa saatuaan valmennuksen sertifioinnit ensi syksynä.

Brenè Brown on yli 20 vuotta suuryritysten johtamista tutkinut ja Fortune 500 -yrityksiä valmentanut Houstonin yliopiston tutkimusprofessori ja kirjailija. Brownin puhetta on katsottu ja kuunneltu TED Talk -verkkopalvelussa miltei 40 miljoonaa kertaa, joka tekee hänestä kaikkien aikojen neljänneksi suosituimman TED Talk -puhujan.

Uskomme vahvasti Brenè Brownin ihmisjohtamisen ajatuksiin. Haluamme että asiakkaisiimme kosketuksissa olevat esimiehemme saavat opit käyttöönsä, kun se on nyt Suomessakin mahdollista, sanoo Nordic Business Forumin Head of Employee Experience Jenni Laurikainen.

Taustalla 20 vuoden tutkimus suuryritysten johtamisesta

Brenè Brown toteuttaa ”valmentajien valmennusohjelman” ensimmäistä kertaa. Valmennuksen seula oli tiukka ja vaati laajaa senioritason valmennuskokemusta.

Opiskelemme ja treenaamme Brenè Brownin menetelmiä sekä tutustumme läpikotaisesti hänen 20 vuoden johtajuustutkimuksiinsa verkkovalmennuksessa kevään ja kesän ajan. Syyskuussa lennämme Texasiin, jossa valmennus jatkuu. Sertifiointi tapahtuu samassa yhteydessä, kertoo CMO Riikka Seppälä valmennustoimisto Sitomosta.

Brenè Brownin valmennuksessa keskitytään syvästi ihmisyyteen.

Valmennuksessa kehitetään taitoja, joilla ihmisten välinen tekeminen ja organisaation ilmapiiri paranevat. Hyvällä työilmapiirillä on tutkitusti suora yhteys yrityksen tulokseen, Riikka Seppälä sanoo.

Lisätiedot

Sitomo

Riikka Seppälä, CMO & Partner, Business Design

riikka.seppala@sitomo.fi | 050 371 2000

Nordic Business Forum

Anniina Turunen, Head of Marketing and Communications

anniina.turunen@nbforum.com | 050 563 6025

Brenè Brownin Ted Talk -puhe haavoittuvuuden voimasta (yli 39 milj. katsojaa)

Lue lisää Rohkean Johtajuuden valmennusohjelmasta.