Nordic Business Forum ja Sitomo luottavat rohkeaan johtajuuteen

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Nordic Business Forum saa syksyn tapahtumaan vieraspuhujaksi tutkija Brené Brownin. Sitomon valmentajat Riikka ja Nina taas ovat Brenén opeissa sertifioituja Dare to Lead™ fasilitaattoreita. 

Nordic Business Forum ja valmennustoimisto Sitomo ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskee ensi syksyn Nordic Business Forumin pääpuhujiin kuuluvan Brené Brownin johtajuustutkimusta hyödyntävää rohkean johtajuuden valmennuskokonaisuutta. 

Sitomo läpäisi pari kuukautta sitten Brownin valmentajille tarkoitetun kansainvälisen Dare to Lead™- valmennusohjelman seulan. Sopimus koskee Nordic Business Forumin esimiesten valmennusta, jonka Sitomo aloittaa saatuaan valmennuksen sertifioinnit ensi syksynä.

Brené Brown on yli 20 vuotta suuryritysten johtamista tutkinut ja Fortune 500 -yrityksiä valmentanut Houstonin yliopiston tutkimusprofessori ja kirjailija. Brownin puhetta on katsottu ja kuunneltu TED Talk -verkkopalvelussa miltei 40 miljoonaa kertaa, joka tekee hänestä kaikkien aikojen neljänneksi suosituimman TED Talk -puhujan.

Uskomme vahvasti Brené Brownin ihmisjohtamisen ajatuksiin. Haluamme että asiakkaisiimme kosketuksissa olevat esimiehemme saavat opit käyttöönsä, kun se on nyt Suomessakin mahdollista, sanoo Nordic Business Forumin Head of Employee Experience Jenni Laurikainen.

Taustalla 20 vuoden tutkimus suuryritysten johtamisesta

Brené Brown toteuttaa ”valmentajien valmennusohjelman”  jonka seula oli tiukka ja vaati laajaa senioritason valmennuskokemusta.

Opiskelemme ja treenaamme Brené Brownin menetelmiä sekä tutustumme hänen uusimpaan johtajuustutkimukseen kevään ja kesän ajan. Syyskuussa lennämme Texasiin, jossa valmennus jatkuu. Sertifiointi tapahtuu samassa yhteydessä, kertoo CMO Riikka Seppälä valmennustoimisto Sitomosta.

Brené Brownin valmennuksessa keskitytään syvästi ihmisyyteen.

Valmennuksessa kehitetään taitoja, joilla ihmisten välinen tekeminen ja organisaation ilmapiiri paranevat. Hyvällä työilmapiirillä on tutkitusti suora yhteys yrityksen tulokseen, Riikka Seppälä sanoo.

Lisätiedot

Sitomo

Riikka Seppälä, CMO & Partner, Business Design

riikka.seppala@sitomo.fi | 050 371 2000

Nordic Business Forum

Anniina Turunen, Head of Marketing and Communications

anniina.turunen@nbforum.com | 050 563 6025

Brené Brownin Ted Talk -puhe haavoittuvuuden voimasta (yli 39 milj. katsojaa)

Lue lisää Rohkean Johtajuuden valmennusohjelmasta. 

Jaa kirjoitus: