Muutosuutisia Sitomosta!

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Syksy tuo uusia tuulia Sitomoon!

Sitomossa puhaltavat nyt raikkaat syystuulet. Sitomon toimitusjohtaja Nina Rinne lähettää Sitomon matkaa seuraaville muutosterveisensä:

“Olemme kuulleet asiakkaitamme ja palvelutarjontamme monipuolistuu. Nyt Sitomo tarjoaa laajasti johtajuuden-, kulttuurin-, yritysten sisäisen yhteistyön ja työhyvinvoinnin kehittämisen palvelut saman katon alta.”  

Mitä kaikkia herkkuja Sitomon palvelutarjottimelle onkaan tulossa lisää? Tästä lisää lähitulevaisuudessa! 

Tutustu uuteen Sitomolaiseen, Sanna Miettiseen

Kasvatamme syväosaamista valmennuspuolella. Työhyvinvoinnin ja organisaatiokäyttäytymisen asiantuntija sekä edellisessä työssään työhyvinvointipalvelujen johtajana työskennellyt Sanna Miettinen (HM, työnohjaaja, psyk. sh) starttaa Sitomossa 11.10. vastuullisena valmennuskonsulttina. 

”Olen todella innoissani hyppäämässä mukaan Sitomon asiakkuuksiin auttamaan asiakkaita rohkean johtajuuden ja psykologisen turvallisuuden kehittäjänä.”
– Sanna Miettinen. 

Tutustu Sannaan klikkaamalla tästä

Markkinointijohtaja Riikka Seppälä siirtyy uusiin tehtäviin. Kiitämme Riikkaa hienosta kolmesta vuodesta, jona aikana Riikka vei upeasti Sitomoa eteenpäin.

Sinustako Sitouttaja?

Syksyn uusien tuulien puhaltaessa käynnistyy myös kaksi uutta rekrytointia. Haemme nyt tiiviiseen työyhteisöömme valmennuskonsulttia sekä työnohjaajaa/valmentajaa. Oletko sinä uusi työkaverimme tai löytyykö verkostoistasi joku, jossa on ainesta Sitouttajaksi? Tätä uutista saa jakaa verkostoille!

 

Sitomon webinaarisyksy on täydessä vauhdissa. Olisi ihana saada sinut mukaan linjoille!

Sitomon webinaarisyksy on korkattu ja tulossa on vielä äärimmäisen mielenkiintoisia aiheita sekä mahtavia vieraita pitkin syksyä. Syksyn webinaariaikataulu on nähtävillä alla.

Rekisteröidy mukaan maksutta!

Ennakkotilaa Nina Rinteen kirja:  ROHKEA ORGANISAATIO – Turvallinen työyhteisö menestyy

Joulukuussa julkaistava kirja antaa konkreettista apua siihen, miten psykologista turvallisuutta ja rohkeaa kulttuuria luodaan. Kulttuuria, jossa jokaista arvostetaan, oppimiselle on tilaa ja epävarmuutta siedetään. Kulttuuria, joka mahdollistaa menestymisen nopeasti muuttuvassa ja kompleksisessa toimintaympäristössä.

Kirjan tavoitteena on siivittää yrityksiä menestykseen rohkea kulttuuri vahvuutenaan ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin työelämän kiemuroissa.

Kirja on ennakkotilattavissa jo nyt. Tutustu kirjaan täällä ja tilaa omasi jo tänään!

 

Rohkeaa syksyä toivottaa,
Sitomon väki?

Jaa kirjoitus: