Joululahjaksi rohkeutta ja rakkautta

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Tänä vuonna halusimme antaa erilaisen, rohkean, sosiaalisesti vaikuttavan ja kaikkien meidän suomalaisten onnellisuutta lisäävän joululahjan. ❤️

Päätimmekin lahjoittaa keväällä 2020 yhteensä 2 Brené Brownin johtajuustutkimusta soveltavaa valmennuspäivää valtakunnallisesti kasvatus-, sivistys – ja opetustoimessa työskenteleville tahoille sekä lasten ja nuorten parissa tärkeää työtä tekevälle harrastus- ja urheiluseurojen henkilöstölle. Eli heille, joiden sinnikkäällä ja rakkaudellisella työllä sekä kyvyllä kohdata turvallisesti jokainen lapsi ja nuori yksilöinä ja heidän omien vahvuuksien kautta, kylvetään siemenet hyvinvoivaan suomalaiseen tulevaisuuteen ja sen johtamiseen.

Nyt kaipaisimme sinun apuasi. Vinkkaa meille, kenet haluaisit palkita valmennuksella? Kuka on työllään, asenteellaan, välittämisellään ja rakkaudellaan luonut kukoistusta ja turvaa työyhteisöön ja asiakaskohtaamisiin ja kenellä on parhaat edellytykset myös välittää oppeja eteenpäin sytyttämällä rohkeuden valot päälle?

Kerro meille, otamme häneen yhteyttä.

Rauhallista ja rakkaudentäyteistä joulua 2019!

Nina ja Riikka Sitomosta

Lähetä meille suosittelusi

Jaa kirjoitus: