Elokuu: Liekeissä tulevasta

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Sitomon syyskausi käynnistyy liekeissä ja ilma on täynnä innostusta, väreilevää energiaa & hyvää fiilistä. Jännitystäkin. Tulossa on niin monia kutkuttavia juttuja; uusia asiakkaita & yhteistyökumppaneita, uusia oppimisen paikkoja ja ennen kaikkea suomalaisen työelämän kehittämistä maailman parhaiden asiakkaiden kanssa. On niin monta asiaa, joista olla kiitollinen & jotka saavat aikaan perhosia vatsaan.

Tässä muutama syksyn kohokohdista:

  1. Merkityksellinen & vaikuttava työ: Sitomon missio – pelastetaan suomalaisia yrityksiä – todentuu tänäkin syksynä asiakkaiden (Vanhoja, mutta paljon myös uusia) uudistushankkeissa, joissa olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden kasvukuntoa & auttamassa ihmisten energian johtamisessa. Vaikka tulokulmia muutokseen on monta, kaiken keskiössä on ihminen & siitä me sytymme.
  2. Rohkean johtajuuden kartaston piirtäminen: Sitomolaisten kesä on kulunut Brené Brownin johtajuustutkimusten parissa. Lokakuussa on edessä rohkeuden areenoille astuminen, kun Dare To Lead™ fasilitaattoreiksi sertifioituminen Yhdysvalloissa, Texasissa toden teolla tapahtuu. Brenén mukaan edessä on henkilökohtainen matka, eikä kivultakaan voi välttyä, mutta se hinta on täydellä sydämellä elämisestä maksettava. Tätä pääsemme lokakuussa eteenpäin yhdessä treenaamaan vaikka just sun kanssa. Lähdetkö mukaan? 
  3. Inspiroituminen & yhdessä oppiminen: Haluamme laittaa hyvää eteenpäin aina kun se on mahdollista ja tänä syksynä siihen on jo nyt tarjoutunut monta upeaa mahdollisuutta. Meillä on ilo olla mukana innostumassa ja innostamassa, oppimassa & inspiroitumassa. Meidät löydät puhujina mm. seuraavista tapahtumista:

Tampere Business Meet

Johtajatulet

Nordic Business Forum

Kirjamessut

Viisas Elämä & Rohkea johtajuus kirjan promot 

Kehitetään yhdessä suomalaista työelämää paremmaksi yksi kohtaaminen kerrallaan.

Nähdään, kuullaan ja hymyillään kun tavataan!

Sitomolaiset; Riikka & Nina.  

SITOMO I  ”Designing strong & resilient organizations” 

 

 

Jaa kirjoitus: