#nostanainenpäivässä

Kirjoittaja: Vieraskynä

Kirjoittaja: Jaana Villanen. Kirjoitus on alunperin julkaistu Rohkeusjohtaa.fi sivustolla.

Olen onnellinen siitä, että minulle on tarjoutunut mahdollisuus toimittaa kirja, joka voi sadoilla tarinoilla vahvistaa viestiä siitä, kuinka jokaisen naisen tarina on ainutlaatuinen, ainutkertainen – ja meidän tulisi olla ylpeä siitä, mitä kukin meistä on.

#nostanainenpäivässä kirjassa kuuluu 365 naisen ainutkertainen, vahva ääni, joka voi tuoda kyyneleitä silmiin tai hymyä huulille. Yksi tarina vuoden jokaiselle päivälle auttaa herättämään sinussa uinuvan voimavaran. Kirjan tarinat sisältävät ja valavat sinuun sitä ainutkertaista rohkeutta, joiden avulla kykenet tarttumaan haasteisiin, joita kohtaat ja löydät voimaa kohdata niitä.

Halusin toimittaa tämän kirjan, koska näen, että naisissa uinuu piilevää voimavaraa, jonka esiin saamiseen toisten voimaannuttavat esimerkit ja rohkaiseminen auttaa naisia olemaan vahvemmin oma itsensä. Naisten tarinat ovat monimuotoisia ja ne avaavat erilaisia ajatuksen polkuja lukijalle siitä, kuinka vastoinkäymisiä kohdatessasi voit löytää rohkeuden itsestäsi ja uskallat aloittaa uuden luvun elämässäsi. Kirjaan tarinansa on antanut 365 naista, kuten mm. Mervi Kallio, Kaisa Liski, Riikka Ikäheimo, Mirva Saukkola, Sunneva Kantola, Camilla Tuominen, Michele Murphy-Kaulanen, Pauliina Laitinen-Littorin, Helena Åhberg ja Sole Molander.

Tämä kirja , joka julkaistaan 8.3.2019 Helsingissä upeassa naisille suunnatussa juhlassa,  on vuoden selviytymiskirja, joka avulla jokainen nainen voi löytää ”parhaan itsestään” eikä vähättele enää osaamistaan, tekemisiään tai ajattele, että ”olen vain…” tai ”enhän minä osaa…” . Kirjan tarinoiden avulla voit pysähtyä, etsiä ja löytää oman äänesi, jotta voit auttaa toisia löytämään omansa.

Tarinoiden avulla voit nostaa naisen päivässä, ja voit aloittaa vaikka itsestäsi.

Jaa kirjoitus: