Brave New Leader™ light

Mitä:

Brave New Leader™ light on verkkovalmennus, jonka avulla vahvistat johtajuuttasi paremman itsetuntemuksen avulla. Valmennus vie sinut syväsukellukselle itseesi. Opit reflektoimaan toimintaasi, kehityt tunneilmaston johtamisessa ja opit itsestäsi psykologisen turvallisuuden rakentajana.

  • Ainutlaatuinen digitaalinen verkkovalmennus paremman itsetuntemuksen kehittämisen tueksi
  • Soveltuu kaikille oman johtajuuden kehittämisestä kiinnostuneille 
  • Itsenäisesti opiskeltavissa oleva syväsukellus, jossa kokeneet fasilitaattorit tarpeen mukana tukena 
  • Opiskeltavissa eri päätelaitteille, sekä mobiilissa että tietokoneella
  • 14 päivän tyytyväisyystakuu
  • Ostettavissa verkkokaupasta, ryhmätilaukset saat myös laskulla

Hinta 349 €. sis alv.

Miten opiskellaan: 

Valmennus suoritetaan itsenäisesti verkossa. Suosittelemme varaamaan valmennuksen kuuden moduulin läpikäymiseen 6 tuntia kolmen viikon aikajänteellä.

Valmennus sisältää lyhyitä videoita tekstejä ja harjoituksia. Valmennuksen vaikuttavuus perustuu itsenäisesti tehtäviin itsereflektioharjoituksiin, joihin kannattaa varata aina videon ja tekstin jälkeen aikaa.

Lisäksi valmennuksessa on mahdollista ottaa yhteyttä viestin välityksellä valmentajaan, joka vastaa kysymyksiin 24h kuluessa.

Kenelle suunnattu:

Valmennus sopii sinulle, joka haluat oppia luomaan psykologista turvallisuutta, vastuullisuutta ja johtajuutta työpaikoilla ja taitoja, joilla luodaan hyvän yhteistyön edellytyksiä. Siten, että jokainen voi olla turvassa, hyvässä yhteydessä – tarjoten oman kapasiteettinsa täysipainoisesti yhteisön käyttöön. 

Valmennuksesta hyötyvät kaikki itsensä kehittämisestä kiinnostuneet, jotka haluavat oppia ymmärtämään minkälaista rohkeutta nykypäivän maailma tarvitsee yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa. 

”Psykologinen turvallisuus ja kyky luoda sitä, mahdollistavat menestymisen kompleksisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa luovuus ja innovointi ovat elinehtoja.”

Brave New Leader™ light -verkkovalmennuksen valmentajat Nina Rinne ja Riikka Seppälä ovat sertifioituja Dare to Lead™ -valmentajia ja johdattelevat verkkovalmennuksen osallistujat rohkean johtajuuden polulle.

Brave New Leader™ light

Tiesitkö, että voit hankkia verkkovalmennuksen myös vaikka koko esimiestiimille ja maksaa laskulla. Ole rohkeasti yhteydessä ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Valmennuksen sisältö

5

Moduuli 1. Tunteet osana johtajuutta

Tässä moduulissa pääset tutkimaan tunteita osana johtajuuttasi sekä tunnistamaan ja tiedostamaan niiden vaikutuksia käyttäytymiseesi.

5

Moduuli 2. Haavoittuvuuden tutkiminen

Haavoittuvuus on rohkeutta laittaa itsensä alttiiksi asioille, joita pitää arvokkaana. Se on kykyä mennä kohti epämukavuutta tärkeiden asioiden puolesta. Tässä moduulissa pohdit suhdettasi omaan haavoittuvuuteesi.

5

Moduuli 3. Pelosta rohkeuteen

Moduuli avaa miten kohtaamaton häpeä ja pelko häpeästä saattaa estää meitä toimimasta tavoilla, jotka edistäisivät parempaa yhteyttä toisiin ihmisiin ja sitä kautta parempaa johtajuutta. Pääset tutustumaan itseesi tältä osin paremmin, jotta voisit vapautua mahdollisesta turhasta häpeän pelosta.

5

Moduuli 4. Areenan tutkiminen

Tässä moduulissa pääset tarkastelemaan keinoja, joilla voit valmistautua olemaan tulevaisuudessa rohkeampi johtajuudessasi. Opit päästämään irti ajattelutavoista, jotka eivät palvele enää sinua johtajuudessasi.

5

Moduuli 5. Irti mielen salaliittoteorioista

Kyky sietää epävarmuutta ja taito mennä kohti tuntematonta on mahdollista kaikille ja sitä voi opetella etukäteen. Suurin esteemme on useimmiten oma mielemme ja tässä käytännön läheisessä moduulissa löydät keinoja vapauttaa ajatteluasi siten, että mahdollistat itsellesi nähdä potentiaalia entistäkin enemmän toisissa ihmisissä ja tilanteissa.

5

Moduuli 6. Kyky nousta ja tarinan omaksi ottaminen

Täältä löydät konkreettiset keinot, joilla opit ”mokaamaan” eteenpäin. Ja mikä tärkeintä; opit taidon, jolla et päästä enää haitallisia uskomuksia syntymään. Monipuoliset itsereflektoinnin taidot alkavat olla tähän moduuliin mennessä hyppysissäsi!

Tutustu videolta verkkovalmennuksen esittelyyn.

“Konsulttien ja valmentajienkin pitää ravistella omia ajatuksia ja taitoja. Meidän kriittinen porukkamme arvosti Sitomon valmennuspäivän konkreettista otetta asioihin – ja kaiken lisäksi oli vielä hauskaakin”
– Sanna Kulmala, Head of Kana, Ellun Kanat

Osta Brave New Leader™ light -verkkovalmennus organisaatiollesi useammalle käyttäjälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laskulla tilattavalle usean käyttäjän valmennukselle ei myönnetä normaalia 14 pv tyytyväisyystakuuta. Ilmoitathan jo ennakkoon verkkolaskutietosi tarjouspyynnössä.