Yhteistyöuutisia: Sitomo koutsaa Ilveksen kohti menestystä!

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomo on solminut yhteistyösopimuksen Ilveksen kanssa, jossa meillä on suuri ilo ja kunnia olla Ilveksen kumppani voittavan kulttuurin kehittämisen matkalla.
Ilves Edustus Oy rakentaa voittavaa kulttuuria, joka kestää ja kannattelee pitkään. Sitomo tarjoaa Ilves Edustuksen tueksi valmennuskokonaisuuden, joka vahvistaa voittavan kulttuurin kehittymistä.

”Ilveksen organisaatiolla on halu menestyä nyt ja tulevaisuudessa. Tiedämme, ettei kestävä menestys tule sormia napsauttalla, saati hankkimalla muutamia tähtipelaajia. Voittamiseen vaaditaan oikea kulttuuri, mikä vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.
Olen seurannut Sitomon toimintaa jo vähän aikaa. Mielestäni he ovat rohkeasti oivaltaneet johtajuuden ja kulttuurin merkityksen menestystä tavoiteltaessa.
Pidimme marraskuussa Sitomon kanssa kauden 2023 kick off -tapahtuman. Mukana oli hallituksemme jäseniä, toimiston väkeä sekä valmentajat ja joukkueemme kapteenit. Tapahtuma oli menestys. Tästä rohkaistuneena olemme Sitomon kanssa tehneet kumppanuussopimuksen ja suunnitelmat tulevaan kauteen. Sitomon tiimi koutsaa meitä kohti menestystä.”
– Risto Niklas-Salminen, toimitusjohtaja, Ilves Edustus

Myös Sitomon tiimi on innoissaan yhteistyöstä ja Ilveksen voittavan kulttuurin rakentamisesta.
”Ilves Edustus Oy on lähtenyt kehittämään kulttuuriaan kunnianhimoisesti. On hienoa olla mukana tällä matkalla, jossa luodaan vahvaa perustaa yhteiselle tekemiselle. Nyt pidetyissä valmennuspäivissä on yhdessä tutkittu sitä, mistä voittava kulttuuri syntyy, mistä psykologinen turvallisuus rakentuu ja millaisin teoin tuetaan oppimista kohti näitä tavoitteita. Valmennuspäivät ovat osoittaneet, että Ilveksen väki on sitoutunut yhteiseen tekemiseen ja moni asia on lähtenyt jo etenemään konkretian tasolle. Me Sitomon puolella olemme innoissamme tästä kumppanuudesta – on mahtava päästä osaksi Ilveksen kasvutarinaa.”
– Outi Stüber, Coach & Learning Designer, Sitomo

Päivitämme kuulumisia matkaltamme Ilveksen kanssa yhteistyön edetessä Sitomon somekanavissa. Seuraa Sitomoa LinkedInissä, Instagramissa sekä Facebookissa ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Jaa kirjoitus: