Yhteisessä rintamassa tukemaan rohkaisevaa johtajuutta: Sitomo & Viisas Elämä kustantamo

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Sitomo ja itsensä kehittämisen ja hyvinvoinnin kustantamo Viisas Elämä lähtevät yhdessä tukemaan rohkaisevaa johtajuutta, jolla pelastetaan suomalaiset yritykset ja sitä kautta vahvistetaan pitkällä tähtäimellä koko yhteiskunnan kilpailukykyä tulevaisuuteen. 

Sitomolla on ilo ilo saada kaksi kansainvälisessä ja Brené Brownin opeissa sertifioituja Dare To Lead™ fasilitaattoreita, jotka auttavat asiakkaita uudistamaan modernia ja rohkeaa johtajuutta. 

Viisas Elämä kustantamo puolestaan kääntää Brené Brownin tuoreimman teoksen, Dare to Lead, suomeksi. Teoksen nimeksi tulee Rohkaiseva Johtajuus ja se, samoin kuin Brave New Leader ™valmennus tarjoavat vinkkejä, tukea ja työkaluja rohkean ja tuloksellisen johtamisen kehittämiseen. 

Nyt, inspiroivan yhteistyön kunniaksi me Sitomossa, yhdessä Viisas Elämä kustantamon kanssa haluamme tarjota kesälukemista Viisas Elämä kustantamon tuotannosta SITOMOKESÄETU25 koodilla heinäkuun loppuun asti.

Nappaa sinua sytyttävä teos laiturin nokkaan ja uskalla innostua! Ja jaa toki parhaat lukukokemukset myös muille somessa käyttämällä seuraavia aihetunnisteita: #rohkaisevajohtajuus #täyttätyöelämää 

”Designing strong & resilient organizations” 

Jaa kirjoitus: