Nordic Business Forum tuo Suomeen ensi syksynä amerikkalaisen tutkijan ja johtajuuden kehittäjän Brenè Brownin. NBF seuraa googlehakuja ja valitsee puhujia pitkälti heidän kiinnostavuutensa perusteella. Brenèn TED Talk on kaikkien aikojen neljänneksi katsotuin (36milj. kertaa) TED Talk ja hänen 20 vuoden akateemisen johtajuustutkimuksen pohjalta kehitetään mm. Fortune 500- yritysten. Disney, IBM:n ja Yhdysvaltojen ilmavoimien johtajuutta.  

Entä miten tämä liittyy Sitomoon?  

Meidän vaatimattomana missiona on pelastaa suomalaisia yrityksiä kehittämällä johtajuutta siten, että yritykset voivat menestyä meneillään olevassa demografisessa ja digitalisaation tuomassa muutoksessa. Siksi me olemme myös päättäneet tuoda Brenèn johtajavalmennuksen Suomeen. Valmentaudumme mallin käyttäjiksi syksyn 2019 vuoden aikana ensimmäisten joukossa maailmalla. 

Uskomme, että Brenèn tutkimustyöllä ja sen löydöksillä on iso merkitys koko Suomen kansantaloudelle siten, että johtajuuden kehittyessä löydösten suuntaan yritykset menestyvät paremmin muutoksessa. Löydösten mukaisesti yrityksiä kehittämällä saavutetaan parempaa työhyvinvointia, kustannustehokkuutta ja tuottavuutta. Myös innovaatiokulttuuri kehittyy yritysten kehittäessä avointa dialogia, luottamusta ja  resilienssiä. 

Lokakuusta 2019 lähtien voit hankkia tiimillesi Brave LeaderTM– valmennuksen ensimmäisten joukossa. Lisätietoja saat täältä. Halutessasi voit myös varata suoraan kalenteriisi verkkosparrausajan kanssamme. Kuulet konkreettisesti, miten valmennus voidaan teille rakentaa.  

Uskalletaan yhdessä!  

Riikka & Nina 

“Designing strong and resilient organizations”