Sitomoon kaksi Brené Brownin opeissa sertifioitua Dare to Lead™ fasilitaattoria

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Nordic Business Forum toi Suomeen tänä vuonna amerikkalaisen professorin ja häpeätutkija Brené Brownin. NBF seuraa googlehakuja ja valitsee puhujia pitkälti heidän kiinnostavuutensa perusteella. Brenén TED Talk on kaikkien aikojen neljänneksi katsotuin (36milj. kertaa) 

Entä miten tämä liittyy Sitomoon?  

Meidän vaatimattomana missiona on pelastaa suomalaisia yrityksiä kehittämällä johtajuutta siten, että yritykset voivat menestyä meneillään olevassa demografisessa ja digitalisaation tuomassa muutoksessa. Siksi me olemme myös halunneet liittyä osaksi kansainvälistä, paremman johtamisen kehittämiselle omistautunutta ja Brené Brownin opeissa sertifioitua Dare to Lead™ fasilitaattoreiden joukkoa. Me haluamme valmentaa Suomeen 1000 rohkeaa johtajaa luomaan sekä fyysisesti että psyykkisesti turvallinen työympäristö ja viemään organisaatioihin observoitavissa, opetettavissa ja mitattavissa olevia rohkeuden taitoja, jolla varmistetaan ketteryys ja uudistumiskyky. Aiomme myös kytkeä seurannan kiinni johtajien kehittymiseen ja rohkean johtajuuden vaikuttavuuden mittaamiseen. 

Uskomme, että rohkeammalla johtajuudella koko Suomen kansantaloudelle ja se auttaa yrityksiä menestymään paremmin muutoksessa. Rohkeudella saadaan aikaan parempaa työhyvinvointia, kustannustehokkuutta ja tuottavuutta. Myös innovaatiokulttuuri kehittyy yritysten kehittäessä avointa dialogia, luottamusta ja resilienssiä. 

On aika laittaa valot päälle. Lähde mukaan Brave New Leader™ -valmennuksen ensimmäisten joukossa. Lisätietoja saat täältä. 

Uskalletaan yhdessä!

Riikka & Nina 

riikka@sitomo.fi
nina@sitomo.fi 

”Designing strong and resilient organizations” 

 

Jaa kirjoitus: