Nina Rinne julkaisee kirjan 17.12.2021

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomon perustaja ja toimitusjohtaja Nina Rinne on julkaissut esikoisteoksensa Rohkea Organisaatio – turvallinen työyhteisö menestyy. Toivotamme sinut tervetulleeksi Ninan etäkirjajulkkareille perjantaina 17.12.2021 kello 15-17! Tilaisuudessa Nina kertoo kirjoitusprosessista sekä avaa kirjassa käsiteltäviä aiheita. Lisäksi tapahtumassa ovat mukana kirjaan aitoja case-esimerkkejä antaneet Anne Alarotu, Suomen Terveystalon ulkoisen viestinnän ja mediasuhteiden johtaja sekä Marko Uutela, Telesten tuotantoteknologiajohtaja.

Ilmoittaudu etäkirjajulkkareille täältä ja saat suoran liittymislinkin sähköpostiisi. Tilaisuus nauhoitetaan ja lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.

Rohkea Organisaatio – turvallinen työyhteisö menestyy on vahvasti tutkimusdataan perustuva kirja, joka tarjoaa käytännöllisiä ideoita ja työkaluja rohkeamman organisaation rakentamiseen. Kirja antaa konkreettista apua siihen, miten psykologista turvallisuutta ja rohkeaa kulttuuria luodaan. Kulttuuria, jossa jokaista arvostetaan, oppimiselle on tilaa ja epävarmuutta siedetään. Kulttuuria, joka mahdollistaa menestymisen nopeasti muuttuvassa ja kompleksisessa toimintaympäristössä. Kirjan tavoitteena on siivittää yrityksiä menestykseen rohkea kulttuuri vahvuutenaan ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin työelämän kiemuroissa.

Kirjan kustantaa Alma Talent ja sen voit ostaa omaksesi täältä.

Jaa kirjoitus: