Ilkka Hynninen hallituksen puheenjohtajaksi valmennusyritys Sitomoon

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Ilkka Hynninen hallituksen puheenjohtajaksi Sitomoon

Pitkän linjan yrittäjä, muun muassa tuotantoyhtiö Aito Median perustaja, Ilkka Hynninen (YTM) hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla Hynnisestä tulee Sitomon osakas. Sitomo on psykologiseen turvallisuuteen ja rohkeaan johtamiseen keskittynyt valmennusyritys. Psykologisesti turvallisella työpaikalla kunnioitetaan toisten osaamista ja luodaan luottamuksen ilmapiiriä.

  • Viimeinen vuosi on vahvistanut, että Sitomon toiminta on ajankohtaisempaa ja tärkeämpää kuin koskaan. Tarvitsimme entistäkin vahvemman joukkueen, jotta voimme vastata markkinoiden tarpeeseen. Olemme tyytyväisiä, että saimme Ilkan liiketoimintakokemuksen käyttöömme, kun lähdemme kehittämään Sitomoa uuteen vaiheeseen, sanoo Sitomon perustaja ja toimitusjohtaja Nina Rinne.

Ilkka Hynninen on johtanut yhdessä tiiminsä kanssa Aito Median vahvaan kasvuun ja hänellä on kokemusta kansainvälisten hallitusten sekä sijoittajien kanssa työskentelystä niin Lontoossa, Pariisissa kuin Pohjois-Amerikassa.

  • Olen innoissani mukana kehittämässä yhtiötä, jonka tehtävänä on poistaa pelko työpaikoilta ja luoda parempia työyhteisöjä. Ninan ja Riikka ovat luoneet hienon yhtiön, jonka syvää osaamista pystytään tulevaisuudessa tarjoamaan yhä useammille asiakkaille. Kaiken lisäksi he ovat mahtavia tyyppejä, sanoo Ilkka Hynninen.

Lisätietoa:

Sitomon toimitusjohtaja Nina Rinne 040 0784227

Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Hynninen 050 5444 722

 

Jaa kirjoitus: