9.6.2022 klo 9.00-10.30:”Rohkea organisaatio & sosiaalinen vastuu – kohti arvostavaa ja turvallista työyhteisöä”

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomon webinaarin aiheena torstaina 9.6. oli ”Rohkea organisaatio & sosiaalinen vastuu – kohti arvostavaa ja turvallista työyhteisöä”. Webinaarivieraiksemme saimme Emilia Gäddan, Sustainability Manager, sekä Kaisa Suojoen, Competence Development Lead, Postilta.

Postin vastuullisuusohjelman keskeinen painopistealue on ihmiset. Posti on sitoutunut luomaan arvostavan ja turvallisen työyhteisön, jossa jokainen voi kokea ylpeyttä postilaisuudesta sekä yhdessä tehdystä työstä. Webinaarissa valotimme hieman yhteistyötämme rohkeasta muutosmatkasta Postin kanssa, jossa olemme vahvistaneet Postin arvojen ja johtamisperiaatteiden muuntumista osaksi arjen toimintaa. Lisäksi pääsimme kuulemaan äärimmäisen mielenkiintoisesta monimuotoisuus- ja yhdenvertaisuuskartoituksesta, jonka Posti on toteuttanut pilottina osalle henkilöstöstään. Kartoituksen tavoitteena oli selvittää, millaisella tolalla monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvät asiat Postilla ovat, sekä miten tutkimustuloksia voidaan tulevaisuudessa hyödyntää rohkean johtajuuden työkaluina ja organisaation toimintatapoina kohti entistä yhdenvertaisempaa, monimuotoisempaa sekä arvostavaa työyhteisöä.

Kevätkauden viimeisen webinaarin myötä Sitomon Rohkea Organisaatio-webinaarisarja jää kesätauolle. Webinaarit jatkuvat jälleen syksyllä 2022!

 

Jaa kirjoitus: