7.5.2021 klo 12.30-14.00: Rohkea organisaatio

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Tervetuloa 7.5.2021 klo 12.30-14.00 webinaariin: Rohkea organisaatio.

Toukokuussa Sitomon webinaarin teemana on rohkea organisaatio sekä tienviitat rohkeuden lisäämiseen organisaatiossa. Webinaaria luotsaavat SItomon valmentajat Riikka ja Nina, jotka ovat Brené Brownin Dare to Lead ohjelmassa sertifioituja valmentajia.

Tilaisuus on  suunnattu kaikille johtajuuden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa toimiville ja tarjoaa uusia näkökulmia niin ylimmälle johdolle, esihenkilöille kuin itseohjautuvissa tiimeissä toimiville asiantuntijoillekin. 

Kompleksissa ja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa menestyvät rohkeat organisaatiot. Tämä edellyttää organisaation johtajuudelta tietäjästä oppijaksi asettumista, joka mahdollistuu paremmalla itsetuntemuksella ja tunnetietoisuudella. Se, miten hyvin tulemme toimeen tunteidemme kanssa, vaikuttaa siihen miten rohkeita olemme: miten suhtaudumme haavoittuvuuteen ja kokonaisena ihmisenä johtamiseen, miten rakennamme luottamusta, johdamme arvoperustaisesti ja miten hyvin kestämme keskeneräisyyttä itsessä ja toisissamme luoden epäonnistumisista oppimisen kulttuuria.

Näiden taitojen äärelle pääset pysähtymään yhteisessä webinaarissa. Luvassa on taatusti inspiroivia keskusteluja, tarinoita rohkean organisaation arjesta sekä vertaisten oppeja rohkean johtajuuden työkalujen hyödyntämisestä. Hyppää rohkeasti mukaan. 

Rekisteröidy mukaan webinaariin:

  • Tietosuojaseloste
Jaa kirjoitus: