18.1.2022: Sitomo Brave New Leader™-aamutapahtuma klo 9-9.55

Kirjoittaja: Erika Kahilainen
Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan Sitomo Brave New Leader™ -aamutapahtumaan!

Mitä?

BNL-aamutapahtumassa Sitomon Nina Rinne kertoo sinulle ainutlaatuisesta Brave New Leader™-retriitistä, joka on suunnattu rohkeille johtajille sekä rohkeaksi haluaville johtajille. Valmennuskokonaisuudessamme on kaiken kaikkiaan on jo yli tuhat osallistujaa, jonka perusteella Brave New Leader™-valmennuksesta muotoutunut Suomen laadukkain johtajuuden kehittämisen ohjelma. Kolmipäiväisen retriitin aikana sukellat syvälle siihen, kuka johtajana olet ja mitkä voimat sinua liikuttaa, sillä tässä ohjelmassa on kaikki modernin johtajuuden ainekset. Valmennuksessa opit tunteiden johtamista, yhteyden ja luottamuksen muodostumista, arvo- ja merkityskeskeistä johtajuutta sekä psykologisen turvallisuuden luomista. Saat taatusti korkeatasoisen viiteryhmän ja innostuneen porukan jakamaan ajatuksia.
 
Kevään 2022 Brave New Leader-ryhmävalmennuksessa on vielä tilaa, mutta rajoitetusti. Jos siis pohdit, onko Brave New Leader™-valmennusohjelma sinua varten tai olet utelias kuulemaan retriitistä lisää, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
 
Missä ja milloin? 
Tilaisuus järjestetään etänä Zoomissa tiistaina 18.1.2022 kello 9-9.55. Täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen saat suoran liittymislinkin sähköpostiisi!
 
Jaa kirjoitus: