27.1.2023 klo 9.00-10.00: ”Palautuminen – kenen vastuulla?”

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Sitomon webinaarissa perjantaina 27.1.2023 aiheenamme oli “Palautuminen – kenen vastuulla?”. 

 
Saimme vuoden ensimäiseen webinaariin vieraaksemme psykologi, tutkija ja kouluttaja Anniina Virtasen. Virtanen on psykologisen palautumisen asiantuntija ja hän tunnistaa palautumisen hyödyt sekä kompastuskivet niin yksilön kuin työyhteisön näkökulmista. Tammikuun webinaarissa Sitomon Sanna Miettinen uppoutui yhdessä Virtasen kanssa teemaan pohtimaan palautumista näistä kummastakin näkökulmasta. Kenen vastuulla palautuminen lopun viimein on? Miten palautumista johdetaan? 

Palautuminen puhuttaa tällä hetkellä enemmän, kuin koskaan. Tammikuun webinaarissa pohdimme, miten työpaikalla luodaan sellaiset työolot ja puitteet, että ne tukevat palautumista. Kun vauhti kiihtyy ja kierrokset nousevat – miten paineessa palaudutaan ja mitä kukin voi yksilötasolla tehdä tehostaakseen palautumisen hetkiä?  

 
Tästä tunnin mittaisesta palautumisen rautaisannoksesta saat muun muassa kolme vinkkiä, miten saada alkuvuodesta kierroksia alas sekä näkökulmia, miten huomioida palautuminen vuonna 2023 niin arjessa kuin kalenterissa. 
 

Katso tallenne alta!

 

Jaa kirjoitus: