Erika Kahilainen

Marketing & Sales Manager, Executive Coordinator

Erika on luova ja vuorovaikutteinen asiakaskohtaamisen ammattilainen, joka vastaa Sitomon myynnistä ja markkinoinnista. Hän kokeilee rakentaa intohimoisesti sydämellään Sitomon brändiä sekä kehittää uusia tapoja myydä ja palvella asiakkaita. Lisäksi Erika antaa tukensa hallinnolle ja asiakastyölle.

Työkielet

suomi, englanti

Ota yhteyttä

Erika Kahilainen

Erikan videoesittely:

 

Erika Kahilainen on toiminut läpi työuransa markkinoinnin ja myynnin parissa sekä suunnannut fokuksen kehittymisessään ensisijaisesti brändityöhön. Erika on jatkuva palo oppia ja kehittyä, minkä vuoksi hän on rohkea kokeilemaan uusia tapoja viestiä ja markkinoida sekä palvella Sitomon asiakkaita. Erika on mukana vahvasti Sitomon asiakastyössa ja hänen puoleensa kannattaakin kääntyä, kun pohdit, miten voisimme tukea teidän organisaatiotanne.

Erikasta välittyy poikkeuksellisen hyvää energiaa niin livenä kuin viestienkin välityksellä. Se on ominaisuus, jota ei voi rahalla saada tai korvata.
– Asiakkaan sanomaa Erikasta

Erika rakastaa kestävyysurheilua ja työn ulkopuolella hän palautuu tavallisimmin liikkuen. Hän on intohimoinen ruokakulttuurien tutkija ja loma-aikoina hänet tavoittaa todennäköisimmin jostain puolen maailmaa seikkailemasta.

Lähetä viesti tai jätä yhteydenottopyyntö Erikalle: