Haluaisitko hypätä uuteen? Nyt on nimittäin ihan huikea mahdollisuus päästä mukaan Sitomon fiksuun porukkaan, jossa aikuisen on kiva olla töissä.

Oletko liiketoiminnan kehittäjä ja ollut ehkä siivittämässä jotakin upeista suomalaisista kasvutarinoista maailmalle? Tai kenties olet ollut rakentamassa uusia liiketoimintoja, joiden maturiteettitaso on nyt kypsä. Mietitkö, että elämä voisi tarjota vielä jotain muutakin? Kuten esim. uuden kiinnostavan työn johtajuuden kehittämisen parissa meillä Sitomossa maailman parhaiden asiakkaiden kanssa?

 Onko sinulla:

 1. liiketoiminnan kehittämisen osaamista
 2. kokemusta johtoryhmistä
 3. taidot hyödyntää viestintää johtajuuden tukena
 4. kiinnostusta tutkia ilmiöitä ja pöyhiä dataa niiden takana
 5. muotoilijan uteliaista elämänasennetta
 6. ihmisille sykkivä sydän

Jos vastasit kyllä näistä vähintään kolmeen, me haluamme SINUT mukaan Sitomoon! Meillä pääset osaksi fiksusti toteutettavaa, inspiroivaa kasvutarinaa, joka tehdään rakentamalla asiakkaillemme liiketoimintaa, jossa joustavuus ja luottamus mahdollistavat heille mitä ikinä haluavat.

Huikkaa meidät lounaalle tai laita tulemaan lyhyt videoesittely, jossa kerrot siitä millainen tyyppi olet, mikä sinua ajaa eteenpäin ja mitä toivoisit meiltä yhteistyön suhteen?

Me voimme tarjota sinulle ainutlaatuinen työpaikan, jossa:

 • pelastetaan suomalaisia organisaatioita ja niissä töitä tekeviä ihmisiä
 • on fiksu porukka, joka haluaa tehdä työn hyvin ja toistensa vahvuuksia hyödyntäen
 • on luvassa visionääristä tekemistä
 • pääset kokemaan uskomattomia uudistusmatkoja ja tunnepolkuja
 • saa kasvaa ja kehittyä omana itsenään

Sitomon toimisto löytyy 19.11 lähtien Ratinan MOWista, meitä saa tulla myös sinne moikkaamaan. Halutessasi voit katsoa Meidän tarinat täältä. Myös blogissamme on juttuja, jotka valottavat sitä mitä Sitomossa tehdään.

Meitä jännittää kuulla, voisimmeko me olla osana sun tarinaa tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä:

Nina Rinne
Puh. 0400 784 227
nina.rinne@sitomo.fi