Rekry: Organisaatiokonsultti – Kulttuurin kehittäminen, johtaminen, strategia

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Oletko sekä liiketoiminnan, että organisaatioymmäryksen osaaja ja onko tavoitteenasi rakentaa kestävää työelämää ja auttaa yrityksiä menestymään? Jos vastasit kyllä, voi tämä olla tilaisuutesi. Sitomon kasvun ja menestyksen ytimessä ovat jatkuva halu kehittää ja kehittyä, laadukkaan yhteistyön vaaliminen sekä intohimo ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Kasvun sekä liiketoimintamme vahvistamiseksi etsimme nyt joukkoomme valmentajaa/konsulttia osaksi Sitomon dynaamista tiimiä. 

Työpaikan kuvaus 

Sitomo on käynnistysvaiheen ohittanut ja vankan aseman markkinassa vakiinnuttanut, kasvua hakeva muutosyhtiö. Olemme kasvaneet alalla uskottavaksi toimijaksi ja meihin luottavat mm. S-Ryhmä, Sandvik, IF sekä monet muut suuret yhtiöt. 

Etsimme nyt joukkoomme valmentajaa/konsulttia, jolla on kokemusta joltain tai joiltain seuraavista osa-alueista: 

 • Kulttuurin kehittäminen  
 • Muutosjohtaminen & fuusiot 
 • Johtaminen ja johtajuuden kehittäminen 
 • Strateginen sisäinen viestintä & strateginen osaaminen 
 • Yritysten sisäiset kriisit 

Tehtävä muotoutuu hakijan osaamisen ja vahvuusalueiden mukaisesti – emme siis oleta, että vahvuuksiasi ovat kaikki edellä mainitut osa-alueet. 
Hakijalta toivomme Sitomon tarkoituksen jakamista, eli rohkeutta, halua kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaedellytyksiä sekä halua parantaa työelämää. 

Valmentajan työskentelyalueina tulee olemaan pääsääntöisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueet, kuitenkin edellytämme matkustusvalmiutta Suomeen viikoittain. Sitomon kasvaessa ja ottaessa yhä enemmän jalansijaa, toivomme hakijalta hyviä verkostoja kasvun edistämiseksi.  

Hakijalta edellytämme 

 • Toimialatuntemusta ja kokemusta vastaavasta työtehtävästä. 
 • Valmiutta työskennellä suomeksi ja englanniksi.  
 • Kykyä sopeutua asiakkaidemme erilaisiin toimiala- ja liiketoimintaympäristöihin. 
 • Hyviä verkostoja.

Lisäksi toivomme 

 • Kokemusta hankkeiden läpiviemisestä myös englanniksi.
 • Innovativista ajattelukykyä tuottaa valmennussisältöjä.
 • Hyviä tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. 

Katsomme eduksi 

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus. 
 • STOryn hyväksymää työnohjaajatutkintoa sekä laaja-alaista kokemusta työnohjauksesta tai valmentaja- tai coaching-koulutus. 
 • Mikäli olet toiminut aiemmin vastaavassa roolissa tai vienyt vastaavia hankkeita tai strategiaa omassa organisaatiossa läpi. 

 

Meillä saat olla oma itsesi 100-prosenttisesti. Äänesi pääsee kuuluviin ja olet tärkeä osa tiimiämme. Työ, jota teemme on merkityksellistä asiakkaillemme – autammehan asiakasta saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita lisäämällä rohkeutta ja psykologista turvallisuutta asiakasyrityksissämme. Elämme Sitomossa juuri niin, kuten asiakkaitamme opetamme.  
 
Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kasvuyrityksen eturivissä, joustavat työajat ja -tavat valitun elämäntilanteen mukaan sekä kilpailukykyisen palkan, joka on neuvoteltavissa hakijan osaamisen mukaisesti. Lisäksi meillä on maailman parhaimmat asiakkaat sekä tiivis ja lämmin työyhteisö.    

Tehtävä on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2024. 

Palkkahaitari tässä työtehtävässä liikkuu 3500 – 6000 € / kk välillä riippuen lopullisesta tehtäväkokonaisuudesta sekä tehtävän vaativuuden täyttämisestä. Kerromme hakijoille myös mieluusti lisää bonusmallistamme ja vaihtoehtoisesta provisiopalkkauksesta, joka ei tunne palkkakattoa. 

Kiinnostuitko? 
 
Kuka olet sekä millaista osaamista sinä toisit tullessasi mukana Sitomoon? Lähetä hakemuksesi 29.2.2024 mennessä osoitteeseen erika@sitomo.fi ja liitä mukaan CV:si, vapaamuotoinen hakemuskirje palkkatoiveesi kera sekä linkki LinkedIn-profiiliisi. Kuvaathan hakemuksessasi erityisesti kokemustasi ja osaamistasi tehtäväkuvauksemme pohjalta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Nina Rinne. Ninan tavoitat sähköpostitse osoitteesta nina@sitomo.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 0784 227 (soittoajat: ti 13.2. klo 11.30-13 sekä ti 20.2. klo 12-16). 

Jaa kirjoitus: