Rekry: Aluepäällikkö

Kirjoittaja: Erika Kahilainen

Oletko piinkova liiketoimintaosaaja, jolla on halu rakentaa rohkeampia organisaatioita sekä auttaa asiakkaitamme menestymään? Etsimme joukkoomme Uudenmaan aluepäällikköä ja kasvun tekijää, jolla on toimialakokemusta sekä kyky tunnistaa asiakkaan toiminnan pullonkauloja ja keskeisiä haasteita strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sitomon kasvun ja menestyksen ytimessä ovat jatkuva halu kehittää ja kehittyä, laadukkaan yhteistyön vaaliminen sekä intohimo ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Kasvun sekä liiketoimintamme vahvistamiseksi etsimme nyt joukkoomme aluepäällikköä osaksi Sitomon dynaamista tiimiä. 

Työpaikan kuvaus 

Sitomo on käynnistysvaiheen ohittanut ja vankan aseman markkinassa vakiinnuttanut, kasvua hakeva muutosyhtiö. Olemme kasvaneet alalla uskottavaksi toimijaksi ja meihin luottavat mm. S-Ryhmä, Sandvik, IF sekä monet muut suuret yhtiöt. Emme etsi joukkoomme pelkästään myyjää, vaan uuden liiketoiminta-alueen perustajaa ja rakentajaa. Toki ensimmäiset vuodet vaativat myyntityötä, jotta saat kasvatettua tiimin Uudellemaalle johdettavaksesi. Aluepäälliköllä on merkittävä rooli kasvuyhtiön tulevaisuuden tekijänä yhdessä Sitomon toimitusjohtajan ja muun tiimin kanssa. Aluepäällikön työskentelyalueina tulee olemaan pääsääntöisesti Uusimaa, mutta mahdollisesti osittain myös Pirkanmaan alue sekä muu Suomi. 

 

Hakijalta edellytämme 

  • Toimialatuntemusta ja kokemusta vastaavasta työtehtävästä. 
  • Valmiutta työskennellä suomeksi ja englanniksi. 
  • Hyviä verkostoja Uudenmaan alueella. 
  • Kykyä ratkoa asiakkaidemme erilaisia liiketoimintaan, kulttuuriin ja organsiaatioon liittyviä haasteita. 

 

Lisäksi toivomme 

  • Kokemusta hankkeiden läpiviemisestä myös englanniksi. 
  • Innovativista ajattelukykyä kehittää palveluita sekä suunnitella konsepteja ja sisältöjä. 

Katsomme eduksi 

  • Kaupallisen korkeakoulutuksen (KTM, AMK) 

 

Meillä saat olla oma itsesi 100-prosenttisesti. Äänesi pääsee kuuluviin ja olet tärkeä osa tiimiämme. Työ, jota teemme on merkityksellistä asiakkaillemme – autammehan asiakasta saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita lisäämällä rohkeutta ja psykologista turvallisuutta asiakasyrityksissämme. Elämme Sitomossa juuri niin, kuten asiakkaitamme opetamme.  
 
Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan kasvuyrityksen eturivissä, joustavat työajat ja -tavat valitun elämäntilainteen mukaan sekä kilpailukykyisen palkan, joka on neuvoteltavissa hakijan osaamisen mukaisesti. Lisäksi meillä on maailman parhaimmat asiakkaat sekä tiivis ja lämmin työyhteisö.    

Tehtävä on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2024. 

Palkkahaitari tässä työtehtävässä liikkuu 4500 – 8000 € / kk välillä riippuen lopullisesta tehtäväkokonaisuudesta sekä tehtävän vaativuuden täyttämisestä. Kerromme hakijoille myös mieluusti lisää bonusmallistamme ja vaihtoehtoisesta provisiopalkkauksesta, joka ei tunne palkkakattoa. 

Kiinnostuitko? 
 
Kuka olet sekä millaista osaamista sinä toisit tullessasi mukana Sitomoon? Lähetä hakemuksesi 29.2.2024 mennessä osoitteeseen erika@sitomo.fi ja liitä mukaan CV:si, vapaamuotoinen hakemuskirje palkkatoiveesi kera sekä linkki LinkedIn-profiiliisi. Kuvaathan hakemuksessasi erityisesti kokemustasi ja osaamistasi tehtäväkuvauksemme pohjalta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Nina Rinne. Ninan tavoitat sähköpostitse osoitteesta nina@sitomo.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 0784 227 (soittoajat: ti 13.2. klo 11.30-13 sekä ti 20.2. klo 12-16).

Jaa kirjoitus: