Itseohjautuvuuden pelisäännöt

Mitä itseohjautuvuus meille tarkoittaa?

Itseohjautuvaksi ei synnytä yhdessä yössä eikä sormia napauttamalla, mutta yhdessä keskustelemalla ja yhteiset pelisäännöt rakentamalla. Tähän tueksi olemme suunnitelleet päivän mittaisen fasilitoidun tiimivalmennuksen, jossa ihmiset pääsevät itse konkreettisella tavalla määrittämään, mitä itseohjautuvuus heille tarkoittaa.

” Saimme valmennuksesta enemmän, kun osasimme koskaan odottaa. Nyt käsissämme on tieto, joka olisi jäänyt meiltä täysin piiloon ja olisimme tehneet vääriä päätöksiä.”

Miksi innostua valmennuksesta?

  • Se auttaa tunnistamaan, mitä itseohjautuvuus teillä organisaatiossa käsitetään ja tuo kaikki samalla kartalle asiasta.
  • Valmennus tuo esiin piilossa olevaa hiljaista tietoa tueksi uudenlaiseen tapaan toimia.
  • Auttaa ymmärtämään, mitkä asiat pitää olla kunnossa, jotta organisaatio voi itseohjautua.
  • Tekee näkyväksi päätöksenteon mallit ja prosessit ja auttaa ymmärtämään miten niitä voi kehittää, jotta jaettu johtajuutta voidaan jakaa.
  • Osallistaa ja sitouttaa ihmiset yhdessä ideoimaan, suunnittelemaan ja rakentamaan yhteistä mallia.

Mitä valmennuksessa tehdään:

Valmennus auttaa tiimejä, esimiehiä ja johtajia, joita itseohjautuvuus kiinnostaa, koskettaa ja puhuttaa. Valmennuksessa hyödynnetään muotoilun osallistavia menetelmiä, joilla kaikkien osallistujien ääni saadaan esiin ja ihmiset osalliseksi päätöksentekoa.

Jos haluat tutusta paremmin itseohjautuvuuden illmentymiin, kurkista aihetta käsittelevä blogikirjoitus täältä.

Hinta

2400 € + ALV 24 %
(max 12 hlö /päivä)

Lisätietoja

Riikka Seppälä
riikka.seppala@sitomo.fi
Puh. 050 371 2000

“Valmennusten avulla saimme yksikön ohjausryhmälle hyvän yhteisen alun uudessa yrityksessä ja ympäristössä. Noin puolen vuoden ajalle jaksotetut valmennukset olivat ajallisesti oikein suunniteltu ja väliin jäi sopivasti aikaa miettiä ja kokeilla edellisen valmennuksen asioita. Uskon, että tämä valmennus auttoi ja nopeutti tiimiytymistä ja yhteisen suunnan ja toimintatapojen löytämistä.”

– Petra Fjält, asiakaspalvelupäällikkö, Veikkaus Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, meistä olisi ihana auttaa!

Autamme rakentamaan muutoskykyistä organisaatiota, joka kestää maailman tuulissa