Itseohjautuvuuden pelisäännöt

Mitä itseohjautuvuus meille tarkoittaa?

Itseohjautuvaksi ei synnytä yhdessä yössä eikä sormia napauttamalla, mutta yhdessä keskustelemalla ja yhteiset pelisäännöt rakentamalla. Tähän tueksi olemme suunnitelleet päivän mittaisen fasilitoidun tiimivalmennuksen, jossa ihmiset pääsevät itse konkreettisella tavalla määrittämään, mitä itseohjautuvuus heille tarkoittaa.

” Saimme valmennuksesta enemmän, kun osasimme koskaan odottaa. Nyt käsissämme on tieto, joka olisi jäänyt meiltä täysin piiloon ja olisimme tehneet vääriä päätöksiä.”

Miten hyödytte valmennuksesta?

  • Tunnistatte, miten itseohjautuvuus teillä käsitetään ja saatte kaikki ihmiset samalla kartalle ja keskustelemaan asiasta.
  • Pääsette käsiksi piilossa olevaan hiljaiseen tietoon ja saatte ymmärryksen nykytilanteesta.
  • Ymmärrätte, mitkä asiat pitää olla kunnossa, jotta organisaatio voi itseohjautua.
  • Hahmotatte uudelle tavalla nykyiset päätöksenteon mallit ja prosessit sekä oivallatte, miten voitte niitä kehittää, jotta jaettua johtajuutta voidaan rakentaa.
  • Osallistatte ja sitoutatte ihmiset yhdessä ideoimaan, suunnittelemaan ja rakentamaan yhdessä ohjautumista tukevia rakenteita. 

Mitä valmennuksessa tehdään:

Valmennus auttaa tiimejä, esimiehiä ja johtajia, joita itseohjautuvuus kiinnostaa, koskettaa ja puhuttaa. Valmennuksessa käydään toimivaksi osoitettujen mallien, kysymysten ja harjoitusten kautta läpi itseohjautuvuuden systematiikkaa oman organisaation tarpeista käsin. Jokaisessa valmennuksessa hyödynnetään muotoilun osallistavia menetelmiä, jotka mahdollistavat sen, että kaikkien osallistujien ääni saadaan esiin ja ihmiset osalliseksi päätöksentekoa.

Jos haluat tutusta paremmin itseohjautuvuuden illmentymiin, kurkista aihetta käsittelevä blogikirjoitus täältä. Vinkit itseohjautuvien tiimien johtamiseen taas saat napattua Soikea Solutionin liiketoimintajohtajan, Jyrki Uusitalon vieraskynästä

Hinta

2400 € + ALV 24 %
(max 12 hlö /päivä)

Lisätietoja

Riikka Seppälä
riikka.seppala@sitomo.fi
Puh. 050 371 2000

“Valmennusten avulla saimme yksikön ohjausryhmälle hyvän yhteisen alun uudessa yrityksessä ja ympäristössä. Noin puolen vuoden ajalle jaksotetut valmennukset olivat ajallisesti oikein suunniteltu ja väliin jäi sopivasti aikaa miettiä ja kokeilla edellisen valmennuksen asioita. Uskon, että tämä valmennus auttoi ja nopeutti tiimiytymistä ja yhteisen suunnan ja toimintatapojen löytämistä.”

– Petra Fjält, asiakaspalvelupäällikkö, Veikkaus Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, meistä olisi ihana auttaa!

Autamme rakentamaan muutoskykyistä organisaatiota, joka kestää maailman tuulissa