Create Courage verkkovalmennus

Mitä:

Create Courage -verkkovalmennus on huikea matka psykologisen turvallisuuden teemoihin ja rohkean toimintakulttuurin perustan luomiseen. Tässä valmennuksessa opit;

  • Miten nykypäivän maailmassa yritysten menestyksen takuu on hyvässä yhteistyössä ja yrityksen kyvyssä luoda laadukasta yhteispeliä, jonka seurauksena syntyy innovaatiot, jatkuva kehittyminen ja oppiminen
  • Miten rohkeus, jonka seurauksena syntyy innovaatiot, jatkuva kehittyminen ja oppiminen, muodostuu
  • Mistä merkeistä yrityksiin pesiytyneen pelon voi huomata
  • Löydät vastauksia miten organisaatio ja tiimitasolla voi luoda psykologista turvallisuutta
  • Lähdet jo pohtimaan omia psykologisen turvallisuuden kokemuksiasi ja miten vuorovaikutustilanteissa voi vaikuttaa toisen kokemaan turvaan
  • Lopuksi opit miten psykologinen turvallisuus syntyy vaiheittain

Hinta 179 €. sis alv.

Miten opiskellaan:

Suosittelemme varaamaan valmennuksen kahdeksan moduulin läpikäymiseen 6 tuntia kolmen viikon aikajänteellä. Toki sisällön voi käydä läpi nopeamminkin.

Valmennus sisältää lyhyitä videota teksteineen ja harjoituksineen. Valmennuksen vaikuttavuus perustuu itsenäisesti tehtäviin pohdintoihin, joihin kannattaa varata aina videon ja tekstin jälkeen aikaa.

Lisäksi valmennuksessa on mahdollista ottaa yhteyttä viestin välityksellä valmentajaan, joka vastaa kysymyksiin 24h kuluessa.

Create Courage verkkovalmennus

Tiesitkö, että voit hankkia verkkovalmennuksen myös vaikka koko esimiestiimille ja maksaa laskulla. Ole rohkeasti yhteydessä ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Valmennuksen sisältö

5

Moduuli 1. Mitä psykologinen turvallisuus on?

Tässä moduulissa saat sanat ja määrittelyn psykologiselle turvallisuudelle. Moduuli avaa psykologista turvallisuutta monipuolisesti. Lisäksi pääset pohtimaan omaa kokemustasi psykologisesta turvallisuudesta.

5

Moduuli 2. Miksi psykologinen turvallisuus on tärkeää?

Psykologinen turvallisuus on monien organisaatioiden kilpailuetu. Moduuli avaa kilpailuetua case-esimerkin. Lisäksi pohdit omia vahvuuksiasi psykologisen turvallisuuden rakentajana.

5

Moduuli 3. Mitä teemme, kun lisäämme psykologista turvallisuutta?

Jos ei ole turvaa, on läsnä pelkoa. Moduuli antaa sinulle työkaluja tunnistaa piilossa lepäävää pelkoa ja lisää ymmärrystäsi ihmisten käyttäytymisestä. Täällä pääset peilaamaan konkreettisiin näkökulmiin kokemaanne psykologista turvaa.

5

Moduuli 4. Turvan synty organisaatio ja tiimitasolla

Psykologiseen turvallisuuteen vaikutetaan eri tasoilla eri tavalla, moduuli antaa käsityksen siitä, miten eri tekemiset organisaatiossa vaikuttaa yksiköiden ja tiimien kokemaan psykologisen turvan tunteeseen.

5

Moduuli 5. Psykologinen turvallisuus ja vuorovaikutus

Vuorovaikutuksessa on aina läsnä valta ja sitä on kriittistä ymmärtää, jos haluaa luoda turvaa ympärilleen. Moduuli avaa vuorovaikutuksessa läsnä olevien elementtien perusteet, joilla luodaan psykologista turvaa.

5

Moduuli 6. Psykologisen turvallisuuden kehityksen vaiheet

Kun psykologista turvallisuutta kehitetään, on hyvä ymmärtää sen kehittymisen vaiheet, jotta osaa pysyä kärsivällisenä ja ettei yritä hypätä suoraan ns. syvään päähän ja näin sabotoida kehittämistä. Moduuli avaa psykologisen turvallisuuden kehittämisen vaiheiden lainalaisuudet.

5

Moduuli 7. Sisäisen turvan kokemus

Jokaisella yksilöllä on oma ainutlaatuinen ja muuttuva sisäisen turvan kokemus. Tätä on hyvä ymmärtää, ainakin ”minä-lähtöisesti”, jotta voi suhteutua empaattisemmin itseensä ja toisiin. Näin psykologisen turvallisuuden kehittämisestä ei tule myöskään ”suorittamisen prosessia” vaan tässä säilyy inhimillinen kulma mukana.

5

Moduuli 8. Mistä lähteä liikkeelle

Loppuun on koottu joukko vinkkejä, joiden avulla voi lähteä liikkeelle kehittämään kollektiivista psykologista turvallisuutta.

Tutustu videolta verkkovalmennuksen esittelyyn.

“Konsulttien ja valmentajienkin pitää ravistella omia ajatuksia ja taitoja. Meidän kriittinen porukkamme arvosti Sitomon valmennuspäivän konkreettista otetta asioihin – ja kaiken lisäksi oli vielä hauskaakin”
– Sanna Kulmala, Head of Kana, Ellun Kanat

Osta Create Courage -verkkovalmennus organisaatiollesi useammalle käyttäjälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laskulla tilattavalle usean käyttäjän valmennukselle ei myönnetä normaalia 14 pv tyytyväisyystakuuta. Ilmoitathan jo ennakkoon verkkolaskutietosi tarjouspyynnössä.