Asiakas­tarinoita

Ilkka Hynninen
Toimitusjohtaja

Sitomo Aito Median tukena poikkeustilanteen johtamisen muotoilussa   

Asiakastarinoita

Ilkka Hynninen
Toimitusjohtaja

Aito Media on yksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä, joka tuottaa vuosittain yli 200 tuntia ohjelmistoa suomalaisille televisiokanaville sekä kansainväliseen levitykseen.

Halusimme Aito Mediassa saada Brené Brownin rohkean johtajuuden opit ja hänen Dare to Lead kirjassa kuvaamansa työkalut haltuumme ja tueksi arkeemme mahdollisimman konkreettisella tavalla. Olimme innoissamme, kun saimme Sitomon Dare to Lead ohjelman käyneet valmentajat sparraamaan meitä taitojen harjoittelussa, kertoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen tyytyväisenä ja jatkaa:

“Aito Media on organisaationa vahvassa kasvussa ja toimimme nopeasti sykkivällä toimialalla, jossa jokapäiväinen rohkeus on yksi tärkeimmistä kasvun ja menestyksen mahdollistavista taidoista. Meille rohkeus tarkoittaa sitä, että uskallamme puhua vaikeista asioista riittävän ajoissa, niiden omilla nimillä ja huolimatta siitä, että kaikki ei aina onnistu, uskallamme yrittää uudelleen. Lisäksi meillä rohkeus tarkoittaa sitä, että uskallamme kohdata epäonnistumisten tuomia pettymyksiä, ja että yhtä lailla osaamme nauttia onnistumisen tuomista iloista.” 

Toteutimme keväällä 2020 yhteistyössä Sitomon kanssa kaksiosaisen verkon yli järjestetyn valmennuksen, jossa tiimimme pääsi yhdessä ja Sitomon ammattitaitoisten ja Brené Brownin opeissa olleiden valmentajien tuella vahvistamaan itsensä johtamisen taitoja sekä harjoittelemaan tiimin johtamista psykologisesti turvallisella tavalla poikkeusolosuhteissa, juuri koronapandemian kynnyksellä, kertoo Ilkka ja kuvailee työn tuottamaa arvoa seuraavasti:

“Palautteenantaminen on kovin erilaista etäyhteyksillä kuin kasvokkain. Yhteistyöstä saimme välitöntä hyötyä, kun jo verkkovalmennuksen aikana mielissä pyörineet asiat otettiin suoraan puheeksi ja niihin etsittiin yhdessä ratkaisuja. Yhteistyön tuloksena löysimme myös parhaita etäjohtamisen käytänteitä, jotka auttavat meitä myös tulevaisuudessa.” 

Voin lämpimästi suositella Sitomoa kumppaniksi, kertoo Ilkka ja jatkaa: “Sitomo on kunnianhimoinen, kehittymishaluinen ja välittävä kumppani, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta, helppoa ja todella ammattitaitoista. Sitomolla on laaja-alainen vuosien kokemus johtamisen kehittämisen palveluista ja se osaamisen todella välittyy. Lisäksi Sitomon valmentajat Nina ja Riikka ovat innostavia, inhimillisiä ja erittäin päteviä työssään.”

#maailmanparhaatasiakkaat