Asiakas­tarinoita

Muutosmatkalla kohti uudenlaista johtajuutta – Digita Oy

Asiakastarinoita

Vielä muutamia vuosia sitten Digitan tehtävä oli välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille, vuoden jokaisena päivänä. Tämä on edelleen Digitan toiminnan perusta ja kunnia-asia, mutta nykyään Digita on myös paljon muuta. Viestintäverkkoyhtiö Digitasta on tullut teknologiatalo. Digita turvaa yhteydet kaikille suomalaisille, mutta samalla kehittää Suomea aidosti digitaaliseksi yhteiskunnaksi.

Inhimillisen ja avoimen kulttuurin Digitassa haettiin tämän muutoksen ja toteutuneen kasvun myötä myös johtajuuskulttuuriin muutosta. Matkalla on tehty paljon kehittämistä ja tuettu ihmisiä.

”Muutoksessa huomattiin, että johtajuus ei voi olla sitä mitä ennen. Yhteistyöstä Sitomon kanssa etsittiin vastuksia tähän. Valmennuksesta haettiin mindsetin muutosta kohti uudenlaista johtajuutta, jota sitten viedään arjessa konkreettisina asioina eteenpäin. Sitomon Brave New Leader™ toimi tarpeeseemme. Valmennus toimi etänä, kuitenkin tilanteen salliessa pidetään vahviste kasvokkain. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Sitomon kanssa. Yhteistyömme Sitomon kanssa jatkuu,” Digitan henkilöstöjohtaja Taija Lehtola sanoo.

Valmennus digitalaisen valmennukseen osallistujan silmin: 

Tämä johtajakoulutus oli virkistävällä tavalla erilainen – erilainen lähestymiskulma johtajuuteen – verrattuna aikaisemmin käymiini (varsin lukuisia) johtajakoulutuksiin!”

Tutustu paremmin Sitomon Brave New Leader™-valmennukseen täältä