”Tärkeintä on oikeat tyypit ja aina itseä paremmat”. Tämä lause mielessämme lähdemme rakentamaan yritystä, jonka missiona on pelastaa yrityksiä.
 
“Kova kiinnitys Sitomolta!”
Näin kommentoi ”rekryguru” Juho Toivola ilmoittaessamme uudesta Sitomolaisesta sosiaalisessa mediassa. Siltä se meistäkin tuntuu. Ihminen ihmiseltä meillä on nyt entistäkin parempi pohja auttaa asiakkaitamme muotoilemaan modernia yrityskulttuuria ja inhimillistä johtamista – sellaista, jolla tehdään tulevaisuudessa nykyistäkin kovempia tuloksia. 
 
Uusin Sitomolainen on siis Jonne Seppä, kasvuyhtiö Solitan entinen kulttuuriministeri ja liiketoiminta-alueen johtaja. Hän esitti toista kymmentä vuotta sitten kärkeviäkin näkemyksiä Solitan johdon toimintatavasta, jonka seurauksena hän sai vastuulleen kulttuurin- ja johtamisen kehittämisen. Jonne on ollut mukana Solitan kehittämisessä yhtiön kasvassa alle 50 hengen organisaatiosta yli 700 hengen ja neljään maahan laajentuneeksi yhtiöksi. Jonne panosti Solitassa voimakkaasti ihmimillisen johtamisen kehittämiseen ja moderniin työkulttuuriin. Jonnen aikana Solita keräsi useita huippusijoituksia mm. Great Place to Work- kilpailussa. Jonnen johtamisosaaminen on henkilökohtaisesti palkittu mm. kunniamaininnalla vuoden nuori johtaja- kilpailussa. 
 
Jonne itse kuvailee vaihtoaan isosta kasvuyhtiöstä pieneen konsulttiyhtiöön sillä, että hän haluaa olla modernisoimassa suomalaista työelämää – ihmiset edellä. Kasvuyhtiön arjessa hankituista opeista ja kokemuksesta on varmasti hyötyä muissakin organisaatioissa. Liittyminen Sitomon tiimiin mahdollistaa näiden kokemusten tehokkaan levittämisen. Hyvä tiimi ja innostuneet ihmiset ovat Jonnelle erityisen tärkeitä. Rektytointikeskustelujen alusta saakka Jonnella oli vahva fiilis siitä, että sitomolaisten osaaminen ja asenne ovat juuri sellaisia, että “lastu lentää!” Jonne aloittaa virallisesti Sitomolla elokuussa 2019.  
 
Jonnen saat mukaan muun muassa sparrailemaan ja kehittämään kanssanne ylivertaista työntekijäkokemusta. Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä.  Meistä olisi mahtava olla mukana! 
 
Nina, Jonne & Riikka 
 
“Designing strong & resilient organizations”   
SITOMO