Tarja Kivistö

Valmentaja, parisuhdeneuvoja, projektit

Olen ihmisyydestä ja oppimisesta palavasti kiinnostunut valmentaja, jolla on vahva tahtotila auttaa yksilöitä ja yrityksiä kukoistamaan: tuottamaan enemmän ja voimaan paremmin. Olen varmaan saanut auttamishaluni jo äidinmaidossa, niin vahvasti se on kuulunut elämääni pienestä asti.

Minulle auttaminen tarkoittaa sitä, että voin valmentaa ihmisiä ja organisaatioita nostamaan itsensä uudelle tasolle kerta toisensa jälkeen. Haluan valmentajana sytyttää oppimisen liekin ja palavan draivin kehittymiseen. Haluan auttaa ihmisiä laajentamaan näkökulmaa ja saada heidät rohkeasti ja innostuneesti päivittämään omia ajattelu- ja toimintatapojaan. Koen, että uudistuminen ja innostuminen itsensä kehittämiseen on myös minulle ainoa tie valmentajana mennä eteenpäin. Siksi koenkin valmentavani asioita, joita minun itsekin tulisi jatkuvasti oppia – ja tämä sytyttää minut aina vain uudestaan!

Pyrin kehittämään itseäni löytämällä uusia oppimisen mahdollisuuksia. Takataskussa olevat kasvatustieteiden ja parisuhdeneuvojan opinnot ovat antaneet paljon tietoutta valmennustyön pohjalle ja hiljattain olen päivittänyt osaamistani mm. opiskelemalla NLP:tä sekä hankkien Thomas-konsultin pätevyyden.

Sitomoon tuon osaamiseni ihmisyydestä, ihmisiin vaikuttamisesta ja ihmissuhteista bisneksen teon pohjalla. Minut herättää liekkeihin yksilön ja organisaation kasvun mahdollistaminen, valmentaminen ja aikaansaaminen – ja siksi olenkin täällä!

Blogikirjoituksia Tarjalta

28.04.2014
Kohti pelkoja
6R14b6s