Nina Rinne

Toimitusjohtaja, valmentaja

Minua motivoi mahdollisuudet oppia uutta sekä tilaisuudet tutustua uusiin asioihin. Taidan olla geneettisesti uudisraivaaja –tyyppiä.

Olen Sitomossa, alalla ja yrityksessämme myös siksi, että koen tämän mahdollistavan uuden oppimisen maksimaalisella tavalla. Olen syvästi yrittäjähenkinen ihminen ja saanutkin toteuttaa itseäni yrittäjänä jo kolmetoista vuotta.

Edellisessä yrityksessä sain rakentaa loistavan porukan kanssa menestystarinan telemarkkinointi alalla. Tämä on antanut vahvan kokemuksen bisneksen rakentamisesta, henkilöstön sitouttamisesta ja motivoinnista. Olen valmentanut jo paria tuhatta ihmistä urani aikana.

Tällä hetkellä koen syvää vastuuta Sitomon liiketoiminnan kehittämisestä edelläkävijyyden tasolle. Haluan ennakoida muutoksia joita maailmassamme tulemme kokemaan ja haluan voida ennustaa, kuinka voimme olla parhaaksi mahdolliseksi avuksi kumppaneillemme ja suomalaisille, nyt ja tulevaisuudessa.

Innostun työssäni mahdollisuuksista ja haasteista, joita ympäröivä maailma sekä oppiminen asiakkaiden puolesta ja etsityt tilanteet meille antavat.

Lisäksi täytyy kertoa, että rakastan valmennuksen vuorovaikutteisuutta ja niitä upeita hetkiä, kun saan tuottaa oivalluksia ja oppimista isommille yleisöille. Olen jo kauan sitten päättänyt etten kieltäydy yhdestäkään mahdollisuudesta saada lisää esiintymis- ja vaikuttamiskokemusta.

Blogikirjoituksia Ninalta