Tietoa Sitomosta

Sitomon synty – Unelmoi. Määrittele. Toteuta.

Ajatus omasta valmennusyrityksestä pyöri pitkään perustajan Nina Rinteen mielessä. Vihdoin, kun hän puki unelman sanoiksi alkuvuonna 2011, sai hän samanmielisiä ihmisiä mukaansa. Sillä yhteisellä energialla unelma määriteltiin konkreettisiksi tavoitteiksi, ja siitä alkoi heti jalostua todellista liiketoimintaa.

Sitomo on kasvuyritys, joka uudistaa valmennusliiketoimintaa tuomalla valmentautumisen mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville sekä tarkastelemalla ihmistä, työtä ja työelämää myös kokonaisuuksien kautta. Me näemme elämänhallinnan taitojen korostuvan tulevaisuudessa työmaailmassa ja vastaamme tähän tarpeeseen.

Nyt jo muutaman vuoden toimittuamme on moni kysynyt meiltä, miten olemme onnistuneet saamaan Sitomon toiminnan näin nopeasti vauhtiin; meidän yksinkertainen vastauksemme on JÄRKEVÄSTI SUUNNATTU KOVA TYÖ. Teemme työtä sitoutuneena joukkona, rohkealla asenteella ja kokien kollektiivista ja yksityistä merkityksellisyyttä Sitomosta. Nämä ovat niitä arvoja joilla teemme työtä asiakkaillemme ja uskomme myös asiakkaidemme menestyvän.

Sitomo tulevaisuudessa

Me Sitomossa tahdomme sytyttää yksilön halun kasvaa sekä osoittaa yrityksille, että liiketoiminnan tuloksekas kasvu lähtee yksilön kasvusta ja motiiveista. Tämä tarkoittaa sekä henkilöstön että johtajiston oman elämän johtajuuden syttymistä ja kehittymistä.

Kuvittele mielikuva; "huomenna aamulla, kun saavut työpaikallesi; kohtaat kaikki työtoverisi syvän innostuneina, valtaisan energisinä ja sydämeltään sitoutuneina."

Emme elä idealistisessa maailmassa, mutta hyvästäkin voi aina tehdä paremman.

Haluamme nähdä konkreettiset vaikutukset kumppaneissamme siten, että nämä yritykset ovat entistä tuottavampia ja paremminvoivia. Haluamme vaikuttaa suomalaisiin ihmisiin ja heidän asenteisiinsa. Haluamme kasvaa yrityksenä vuoteen 2015 mennessä siten, että teemme töitä tuottavasti ja innostuneesti vähintään 20 henkisenä Sitomona.

Mitä valmennus sitten on?

Valmennus on ihmisten toimintatapoja, ajattelua ja uskomuksia muuttavaa vuorovaikutteista toimintaa. Koulutuksessa tapahtuu ihmiselle, valmennuksessa tapahtuu ihmisessä. Valmennuksessa ihminen saa mahdollisuuden mennä eteenpäin itsenään, niillä osa-alueilla ja taidoissa joista hän hyötyy eniten.

Me osaamme erilaiset valmennusmenetelmät, ihmiset, tunteiden merkityksen sekä sen mitkä asiat niihin vaikuttavat. Me otamme huomioon olemassa olevan yrityskulttuurin ja lähestymme asioita hyvän kautta.

Miten sinä ja yrityksesi todella hyödytte tästä kaikesta?

Näemme yrityksissä työskentelevät ihmiset ja heidän työnmaailmansa sekä elämänsä kokonaisuutena. Uskomme yritysten voivan paremmin kaikilla tasoilla, kun yrityksen ihmiset kykenevät ottamaan entistä suuremman vastuun elämästään ja työstään sekä oppivat parempia elämänhallinnan ja kommunikoinnin taitoja.

Sinä olet oman alasi ja yrityksesi asiantuntija ja me osaamme ihmiset.

Koette työskentelymme jälkeen kirkkaampaa yhteistä suuntaa, suurempaa merkityksellisyyttä työssänne ja olette paremmin yhteen hiileen puhaltava joukko. Kaikella tällä on suuri merkitys työn tuottamissa tuloksissa ja työhyvinvoinnissa.

Nykypäivänä ihmisten työ ja elämä muuttuu sekä monimutkaistuu viestinnän määrän, -välineiden ja globalisaation seurauksena. Roolihattujen moninaisuus ja ulkoa tarjottu vauhti vaativat yksilöltä parempaa oman työn ja elämänhallintaa sekä uusia näkökulmia valita ja johtaa omaa ajattelua.

Yhteisesti nähty tavoite ja sisäinen tunne työn merkityksellisyydestä on paitsi paras suoja haitallista stressiä vastaan, myös voimakkain tuloksia tuottava voima.

Tutustu tarkemmin palvelusisältöihimme!