Etusivu
Sitouttaja on Valmennustoimisto Sitomo Oy:n ulkoiseen viestintään tarkoitettu yritysportaali. Portaali on luotu asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme, työntekijöidemme sekä suuren yleisön iloksi, tietolähteeksi ja keskustelupaikaksi.

Oletko lomakykyinen?

Lomakausi on aluillaan. Olet työkykyinen, entä oletko myös lomakykyinen?

  1. Helpottaaksesi lomalle lähtöä voit kirjoitella paperille kevään aikana aikaansaamiasi asioita. Rentoutuminen nopeutuu ja loma tuntuu vieläkin ansaitummalta.
  2. Pohdi paperille myös loppuvuoden tavoitteita. Kirjoittamalla selkiytät ajatteluasi, kirkastat kokonaiskuvaa ja päästät irti turhasta.
  3. Kirjoita myös asiat joita aiot tehdä palattuasi lomalta. Näin voit ikäänkuin sulkea oven takanasi ja luottaa töiden hoituvan loman jälkeen tarkoituksenmukaisesti.
  4. Tee loman alussa jotain normaalista arjestasi poikkeavaa. Näin pääset nopeammin irti työstä.
  5. Jos sinun on tehtävä velvoitteita lomalla, järjestä ne yhteen ryppääseen tiettyyn kohtaan lomaa. Mitä pidemmän välin voit olla ilman suunniteltuja asioita, sitä pidemmältä loma tuntuu. Kaikki aikatauluttaminen lyhentää ajan tunnetta.
  6. Suhtaudu lempeästi kaikkeen loman aikana. Jos asiat joita olit ajatellut tehdä jäävät tekemättä; hymyile ja totea, että kaikelle tulee aikansa. Anna asioiden vain tapahtua.
  7. Anna myös sään olla sitä mitä se on. Auringonpaisteella ja sateella voi molemmilla tehdä mukavia juttuja.
  8. Ui, sauno, vietä aikaa yksin ja rakkaimpien kanssa. Syö hyvin, puuhaa pihalla, käy torilla ostamassa jätskiä ja nuku päiväunet.

Hyvää omantyylistäsi lomaa!

Tietoja Nina Rinne
Olen Valmennustoimisto Sitomon valmentaja ja haluan: - auttaa ihmisiä ja yrityksiä elämään omaa tarinaansa - tukea esimiehiä ja johtajia vahvistamaan omaa tapaansa johtaa - auttaa esimiehiä johtamaan muutosta tuottavalla tavalla - innostaa ja kannustaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen

Speak Your Mind