Suositut Aamulataukset

Aamulatauksilla pitkäkestoista energiaa ja inspiraatiota

Jatkuva valmentautuminen pienissä paloissa kehittää paremmin ja pitkäkestoisemmin kuin satunnaiset koulutukset. Aamuvalmennukset ovat toistuvaa inspiraatiota hakeville tarkoitettuja, kahden tunnin mittaisia motivaation ja energisöinnin tilaisuuksia. Lähde kanssamme systemaattisen kehittymisen ja inspiraation kehään!

Jokainen aamulataus on itsenäinen kokonaisuus, johon kaikki osallistujat ovat ammatistaan tai elämäntilanteestaan riippumatta tervetulleita. Aamulatauksissa käsitellään kehittymistä, johtamista, myyntiä, kommunikointia, sosiaalisia suhteita, innovointia ja motivointia. Sisällöt on jaettu kolmeen eri kategoriaan: mielen taidot, johtajuuden taidot ja työelämän taidot. Aamulatauksia vetävät Sitomon omat valmentajat, minkä lisäksi eri alojen asiantuntijat toimivat vierailevina aamutähtinä.

Mielen taidot ovat kuin lihas – niitä pitää harjoitella säännöllisesti!

Aamulatausten teemoiksi on valittavana useita vaihtoehtoja.

a) Myynnin psykologia

Myynti luo perustan yrityksen menestykselle. Aamu avaa konkreettisin tarinoin ja työkaluin myynnin psykologiaa. Tule kehittymään vaikuttajana!

b) Tunneälyä esimiestyöhön

Tunneälyn merkitys työelämässä rautaisannoksena. Opimme uutta paitsi sosiaalisesta kanssakäymisestä, käymme yhdessä läpi myös mielen ja tunteiden toimintaa sekä näiden hyödyntämistä voimavarana esimiestyössä. Tunne uusi tapa ajatella!

c) Powered by passion

Menestyjä, millä saralla tahansa, on henkilö, joka sallii omien tunteidensa vaikutuksen ja hyödyntää niitä eteenpäin vievänä voimanaan. Saavuttaaksemme intohimon ja meille tärkeitä päämääriä, on uskallettava päästää irti peloista. Miksi tuhlata elämää keskinkertaiseen, kun voi saavuttaa isoja asioita? Hae työllesi palo ja passion!

d) Ammattilaisen ajattelutaidot

Tekojen ja taitojen maailmasta on helppo puhua. Vaikeampaa on suunnata huomio pään sisälle ja siellä tapahtuviin asioihin. Ajatteluun vaikuttamalla saavutamme nopeammin ja tehokkaammin tavoitteemme. Mikä on se mindset, joka varmistaa oman menestymisesi? Haasta ajatuksesi!

e) Erilaisuus työyhteisön rikastuttajana

Toimivassa tiimissä on erilaisia persoonia ja jokaiselle siinä sopiva rooli. Toiselle asiat, tavoitteet ja faktat toimivat ohjaavina tekijöinä, toiselle taas ihmiset, vuorovaikutus ja turvallisuus tuovat työn sisällön. Opi ymmärtämään paitsi itseäsi, myös muita paremmin, niin saavutatte yhdessä hienoja asioita!

f) Asiakaslähtöinen ajattelu

Valmennus kuljettaa pohtimaan, mistä asiakkaan kokemus syntyy. Lisäksi annetaan konkreettinen työkalu, jolla asiakaskohtaamisten laatu paranee entisestään. Ymmärtämällä asiakasta saavutat omat tavoitteesi ja kehityt!

Tutustu asiakascaseen täältä.

Kysy lisää ja pyydä tarjouspyyntö!