Kysely itsensä johtamisesta – palkintona paikka Aikaa Ajatella -valmennukseen

Itsensä johtamisen taidon arvostus on noussut. Se ei ole enää elämäntapaoppaiden tai self-help kirjallisuuden näkökulma. Työelämä on nopeampaa, kompleksisempaa sekä vastuullisempaa ja siinä menestyvä ihminen omaa hyviä itsensä johtamisen taitoja.

Erityisen innostavaa on seurata miten organisaatiot, joissa hierarkia on minimoitu ja jotka perustavat toimintansa luottamuksen ja itseohjautuvuuden varaan, ovat menestyneet taloudellisesti. Toki näitä esimerkkejä on vielä vähän, mutta kiinnostus on lisääntymään päin. Tällaisessa organisaatiossa jokaisen oma sisäinen merkitys työn tekemiseen ja itsensä johtamisen taidot korostuvat entisestäänkin.

Tästä teemasta innostuneena haluammekin Sitomossa kartoittaa ihmisten ajatuksia itsensä johtamisesta yleisesti. Emme käytä vastauksia julkisesti vaan teemme havaintoja muotoillaksemme palveluitamme yleisön tarpeiden mukaan.

Jokaisen vastanneen kesken arvotaan yksi osallistuminen lokakuussa alkavaan Aikaa Ajatella –valmennukseen, joka pidetään Tampereella. Lue lisää TÄSTÄ.

Kyselyyn pääset TÄSTÄ.

JAA