Auta kehittämään maailman parasta itsensä johtamisen valmennusta

Itsensä johtaminen voidaan kuvata prosessina, jossa ihminen tietoisesti kasvattaa potentiaaliaan ja elää itselleen merkityksellistä ja sopivaa elämää. Se voi olla myös elämäntapa ja tietoinen valinta itselle vahvuudeksi ja elämäntaidoksi.

Itsensä johtamiseen taitona sisällytetään laajalti erilaisia aihepiirejä arjen hallinnasta, omien motivoitusmistekijöiden tuntemisesta, vuorovaikutuksen kehittämisestä, läsnäolon taidosta aina tavoiteasetantaan ja saavuttamiseen. Johtajalta edellytetään hyviä itsen johtamisen taitoja, samoin kuin keneltä tahansa vapaissa työympäristöissä toimivilta. Itse pitäisin niitä perustaitoina kaikille ihmisille. Itsensä johtaminen on laaja alue ja siinä voi kehittyä koko elämänsä ajan.

Itsensä johtaminen ei ole pehmoilua vaan tärkeä taito

Olen ollut viisitoista vuotta erittäin kiinnostunut aihepiiristä ja pyrkinyt etsimään itselleni sopivia työkaluja arjen hallintaan, oman kapasiteettiini kasvattamiseen ja hyvinvointiin. Johtamisen ja valmennustyön myötä olen saanut tarjoilla niitä myös toisille. Ilahduin suuresti, kun reilu viikko sitten Vincitin Petri Suhonen nosti omassa elämänkokemuksessa itsensä johtamisen merkitykselliseksi taidoksi nykypäivänä. Olen ollut samaa mieltä siitä lähtien, kun sain ensi kosketuksen aiheeseen tietoisesti.

Tuloksia paremalla itsensä johtamisella

Edellisessä yrityksessä Suomen Telecenterillä me loimme Mindventure nimisen valmennuskokonaisuuden henkilöstölle, jossa valmensimme itsensä johtamisen taitoja. Tulokset olivat merkillisen hyviä. Ihmiset innostuivat ja sitoutuivat työhönsä uudella tapaa ja oli ilo seurata huikaisevia kasvutarinoita ja lasikaton rikkoutumisia. Tämän johdosta perustimme myös Valmennustoimisto Sitomon, koska halusimme tuoda samoja taitoja kaikkien ulottuville.

Nyt taidot kaikkien ulottuville

Nyt me Sitomolla tuomme ensi keväänä 2017 itsensä johtamisen valmennuskokonaisuuden ja yksittäisiä valmennuspäiviä kaikille avoimeksi. Valmentajina toimivat Sitomon omat valmentajat ja eri aihepiirejä koskettavat oman alansa huippuammattilaiset.

Teemme juuri nyt pohjatyötä valmennuksen kehittämiseksi ja haluamme mielipiteesi kehityksen tueksi. Vastaa siis kyselyyn ja auta meitä kehittämään maailman parasta itsensä johtamisen valmennusta. Kaikki tieto ja mielipiteet ovat arvokkaita. Kiitos jo nyt ajastasi! Voit myös olla yhteydessä asian tiimoilta: Nina Rinne / 0400 784 227 / nina.rinne(at)sitomo.fi

Kyselyyn pääset TÄSTÄ!

 

_63u8925

Kirjoittaja: Nina Rinne, Sitomon perustaja ja valmentaja – On loputtoman utelias ihmisten välisille ja ihmisten pään sisäisille ilmiöille

JAA